Maratonul Olteniei a reunit la Ramnicu Valcea sute de atleti din toata tara

Maratonul Olteniei 2016Maratonului Olteniei a reunit in cea de-a doua zi a evenimentului peste 250 de sportivi care au concurat  la una din cele doua  competitii: semimaraton (21,2 km) si un cros de 10,5 km. Organizat in Parcul Zavoi din Ramnicu Vacea, evenimentul a gazduit competitii sportive marca CEZ Romania. De data aceasta, atletii amatori si profesionisti din toata tara au fost cei care au transformat kilometri in energie pentru bine. 256 de concurenti au luat startul la una din cele doua competitii: de semimaraton si cros. Dupa aproximativ 1,5 km  de asfalt, concurentii au alergat pe un traseu de trail, prin padure, in frumoasele imprejurimi ale municipiului Ramnicu Valcea. Maratonul Olteniei 00 2016In afara de sportivii care au participat la cele doua curse, si copiii  s-au bucurat de activitati sportive in aer liber. Cei mici s-au inscris la curse de alergare dedicate, care au avut loc in parcul Zavoi, si s-au putut bucura de premiile primite.

Participantii la Maratonul Olteniei au avut ocazia anul acesta sa alerge si sa pedaleze pentru conditii medicale mai bune in Spitalul Judetean de Urgenta din Valcea. Astfel, taxele de participare platite de fiecare dintre sportivii inscrisi la Maratonul Olteniei vor fi suplimentate  de CEZ Romania, organizatorul evenimentului, pentru a se ajunge  la o suma importanta destinata dotarii cu echipamente medicale a  Sectiei de Pediatrie -ORL a Spitalului Judetean Valcea. Donatia totala de aproximativ 15.000 de euro va fi utilizata pentru achizitionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecventa.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, aflat la cea de-a patra editie. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, Ciga Energy si Reinvest – in calitate de parteneri Gold si Fine Consulting, EY Romania, EnergoBit si Inform Lykos – in calitate de parteneri Silver.

Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.