Maratonul Olteniei: Peste 500 de participanti din toata tara vor lua startul in parcul Zavoi

CEZ_Maratonul OltenieiPeste 500 de participanti din toata tara vor lua startul sambata si duminica in parcul Zavoi la competitiile de ciclism si alergare, la Maratonul Olteniei. Cei care isi doresc sa se mai inscrie in competitie o pot face azi, 28 august, in Parcul Zavoi, intre orele 16:00 – 22:00 achitand si taxa in numerar, respectiv sambata si duminica, inainte de competitii, intre orele CEZ - GRoup_ Maratonul_Olteniei_201307:00 – 09:00. Taxele de participare sunt de 70 lei pentru cursele de alergare, respectiv 75 lei pentru cele de mountain biking. Pentru pachetul de o cursa de alergare si o cursa de mountain biking, se va achita o taxa redusa de 100 lei.

Taxele de participare platite de fiecare dintre cei inscrisi la Maratonul Olteniei vor fi completate de CEZ Romania, organizatorul evenimentului, cu o suma importanta, destinata sprijinirii sectiei de neonatologie a Spitalului Judetean Valcea. Donatia totala de aproximativ 10.000 de euro va fi utilizata pentru achizitionarea unor echipamente vitale pentru viata micutilor nascuti prematur.

Sambata si duminica, deschiderea oficiala a competitiilor va avea loc la ora 09:15, pana atunci, in intervalul 07:00 – 09:00 concurentii vor avea timp sa isi ridice pachetele de concurs. Startul competitiilor se va da la ora 10:00, dupa sedintele tehnice la care ii invitam sa participe pentru a afla mai multe detalii despre trasee.Castigatorii competitiilor de ciclism ii vom afla sambata incepand cu ora 16:00, iar duminica, de la ora 13:00 vom sti si care sunt atletii care vor urca pe podium.

CEZ_Maratonul Olteniei 2014Maratonul Olteniei are surprize si activitati pentru toti sportivii amatori, indiferent de varsta. Ciclistii amatori, care nu isi propun sa concureze, dar vor sa aiba parte de miscare in aer liber, sunt invitati in parcul Zavoi, sambata, 29 august, incepand cu ora 10:45, la Plimbarea Family cu biciclete. Tot sambata, in intervalul orar 11:30 – 14:30, copiii se vor putea bucura de activitati dedicate si de multe surprize.

Micii atleti cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani  pot participa la curse de alergare pe categorii de varsta, duminica, 30 august, incepand cu ora 10:45, tot in parcul Zavoi. Toti copiii prezenti vor avea parte de surprize ca rasplata pentru efortul lor.

Surprize pentru toti participantii la Maratonul Olteniei

Sambata, 29.08, incepand cu ora 19:00, cunoscuta interpreta Elena Gheorghe ii va incanta cu melodiile care au consacrat-o, precum si cu cele mai noi hituri ale sale pe toti participantii la Maratonul Olteniei si de asemenea, pe cei care vor sa se bucure de un concert in aer liber. Ritmurile muzicii pop-dance si latino vor energiza Stadionul Municipal Sintetic din Ramnicu Valcea si pe toti aceia care aleg sa isi petreaca seara in compania indragitei interprete.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, aflat la cea de-a treia editie. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, Ciga Energy si EnergoBit – in calitate de parteneri Gold si Fine Consulting, LeasePlan, Reinvest si EY Romania – in calitate de parteneri Silver.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Adevarul, Kiss FM, CSR Media si Realitatea.

Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.