Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Maratonul Virtual 20.20, powered by CEZ Romania: Alearga. Pedaleaza. Doneaza.

maratonul 20 20CEZ Romania a pregatit un nou format de eveniment: Maratonul Virtual 20.20, un loc sigur in care se poate alerga, pedala si dona taxa de inscriere catre una dintre cauzele sociale beneficiare ale MO.

Fundatia Alex Tache, Fundatia Regala Margareta a Romaniei, Asociatia Vatra cu Idei sunt partenerii ONG ai Maratonului Olteniei.

Sumele obtinute din taxele de inscriere vor fi si anul acesta dublate de CEZ Romania si redirectionate catre proiecte care raspund nevoilor comunitatii valcene.

Ondrej Safar, CEZ„Maratonul Virtual 20.20 este noua normalitate pentru noi toti, organizatori, voluntari, parteneri si concurenti. Impreuna, chiar daca ne aflam in diferite colturi ale tarii sau in afara ei, am gasit un scop comun in care credem. Tot ce mai ramane de facut este sa transformam kilometrii alergati sau pedalati in fapte bune. Ca de fiecare data in ultimii opt ani, ne bucuram sa sprijinim comunitatea locala prin intermediul cauzelor sociale sustinute de eveniment. Va asteptam cu mic, cu mare sa alergam, pedalam individual, pentru acelasi bine!.”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania.

La Maratonul Virtual 20.20 binele se multiplica. Concurentii pot alerga si/sau pedala oriunde isi doresc, pe traseul preferat pentru sport, in parc sau in mijlocul naturii, si astfel, sa contribuie la schimbarea in bine a comunitatii prin fundraising voluntar. Pentru surplusul de #energiepentrubine, cetatenii MO Virtual pot adopta una sau mai multe cauze sociale din cele partenere si pot strange donatii online prin intermediul platformei www.galantom.ro, pe cont propriu sau cu prietenii.

Noul format al MO este organizat cu sprijinul HyperSport si SmartAtletic, alaturi de parteneri de renume precum Ministerul Tineretului si Sportului, Adrem, RC Europe, ALM Power si ELCO Tg-Jiu in calitate de #Teampower si cu sustinerea Ciga Energy si Inform Lykos, dar si sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea (partener local) si al autoritatilor judetene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...

Featured

Peste 1800 de elevi și profesori din șase școli din Transilvania cu predare sau cu secții în limba germană au primit în toamna acestui...

Featured

Organizația Salvați Copiii lansează cursul online „Profesor real într-o școală virtuală”, un amplu demers didactic care surprinde principalele aspecte legate de formarea cadrelor didactice...