Mare Nostrum cheama elevii sa creeze „Martisorul Ecologic”

Organizatia Mare Nostrum invita elevii din Constanta sa participe la concursurile organizate in cadrul campaniei „Martisorul Ecologic”. Evenimentul, devenit deja traditie, urmareste sa puna in valoare capacitatea creativa a constantenilor si sa recunoasca talentul si originalitatea acestora. Totodata, se urmareste ca prin implicarea tinerilor in realizarea de martisoare ecologice sa creasca gradul de responsabilitate al acestora fata de mediu.

 “Martisorul Ecologic de anul acesta are ca scop promovarea unui comportament responsabil fata de mediu, prin incurajarea adoptarii unui comportament ecologist cu ocazia oricarui eveniment din viata constantenilor”, au declarat reprezentantii ONG Mare Nostrum.

Elevii se vor putea inscrie  la trei concursuri de creatie: proba felicitarilor ecologice (destinata gradinitelor si claselor I-IV), proba martisoarelor ecologice (pentru cei din clasele V-VIII si IX-XII) si proba de creat „e-greetings” (felicitari virtuale), destinata elevilor din clasele a V-VIII si IX-XII. Primele doua concursuri se vor desfasura in scoli, pentru a testa atat creativitatea, cat si rapiditatea realizarii obiectelor de catre elevi, iar concursul „e-greeting” se va desfasura on-line.

Termenul limita de inscriere este 19 februarie 2012.

Concursurile si premierea vor avea loc sambata, 25 februarie.

Pentru mai multe detalii, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.