Mars Romania lanseaza campania „Ajuta animalele din adaposturi”

Pentru al doilea an consecutiv, Pedigree si Whiskas in parteneriat cu Asociatia GIA – Group Initiative for Animals, vor derula in perioada 15 septembrie – 14 noiembrie 2012, campania “Ajuta! animalele din adaposturi”. In cadrul acesteia compania Mars Romania va dona 2% din volumul vanzarilor realizate pe timpul campaniei, in limita a 100.000 de portii de hrana pentru cainii si pisicile fara stapani. Produsele Pedigree hrana uscata si Whiskas hrana uscata si plicuri vor fi semnalizate prin etichete speciale cu sloganul campaniei: “Ajuta! animalele din adaposturi” si  vor fi disponibile in marile centre comerciale si magazine din Romania, in care se comercializeaza hrana pentru animale.

“Pedigree si Whiskas si-au propus sa ajute animalele fara stapan din adaposturi, donandu-le hrana de calitate, pentru o nutritie adecvata. O alimentatie completa si echilibrata ajuta la mentinerea sanatatii, vitalitatii si aspectului fizic placut. Astfel, Pedigree si Whiskas dau o mana de ajutor cainilor si pisicilor din adaposturi pentru a le mari sansele sa isi gaseasca o familie iubitoare care sa ii adopte”, a declarat Iulian Amza, medic veterinar, consultant Pedigree & Whiskas.

Anul trecut, prin intermediul campaniei “Ajuta! animalele din adaposturi” au fost donate 23 de tone de hrana pentru animale, reprezentand 80.000 de portii de mancare, care au ajuns la aproximativ 5.500 de cateii si pisici, din 17 adaposturi din Romania.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.