“Economie Sociala intre incluziune, RSC si antreprenoriat social” (P)

Centrul Roman Pentru Educatie si Dezvoltare Umana – C.R.E.D. va invita pe 25 aprilie 2012, la YPC CAFE, (Str. Crisana, nr. 21, Sector 1, tel. 0743.121.339), ora 10:00, la masa rotunda cu titlul “Economie Sociala intre incluziune, responsabilitate corporativa si antreprenoriat social”.

Evenimentul este realizat in cadrul Proiectului cu titlul Economia Sociala – O noua provocare in insertia pe piata muncii a detinutilor, finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul se deruleaza in perioada iulie 2010 – iulie 2013 si vizeaza dezvoltarea mecanismelor si instrumentelor de economie sociala in vederea cresterii sanselor de insertie pe piata muncii pentru persoanele private de libertate.

Agenda mesei rotunde va cuprinde prezentarea unor modele relevante prin care sectorul de afaceri intelege importanta si contribuie la insertia pe piata muncii a persoanelor defavorizate, cum ar fi tinerii delincventi sau detinuti din Romania. De asemenea, va fi prezentat cadrul legal in care se poate face economie sociala in Romania si pana unde se intinde aceasta in raport cu economia centrata pe capital.

Scopul evenimentului este acela de a facilita un schimb de experiente intre actorii economiei de piata interesati de bunastarea comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Va invitam sa prezentati modele de succes privind responsabilitatea sociala corporativa si modul in care sectorul de afaceri, prin firma pe care o reprezentati, s-a implicat in programe de reintegrare profesionala si sociala a unor categorii sociale defavorizate. De asemenea, va va fi pus la dispozitie un spatiu pentru prezentarea si promovarea materialelor informative realizate de organizatia pe care o reprezentati. In cazul in care doriti sa faceti o prezentare, va rugam sa o transmiteti electronic, in format .ppt, pana la data de 18 aprilie 2012, ora 16.00, in atentia dlui. Eugen Lucan, expert economie sociala – eugen.lucan@cred.org.com, tel. 0722 133 935, 0741 134 444. Prezentarile vor avea o durata de maxim 15 min.

Confirmarea participarii dumneavoastra ori a unei persoane desemnate se face pana vineri, 20 aprilie 2012, la adresa de mail – office@cred.org.ro, corina.atanasiu@cred.org.ro sau la fax 021 3108211.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.