MasterCard a premiat cel mai bun proiect din cadrul Olimpadei Micilor Bancheri

sediul MasterCard - Olimpiada Micilor Bancheri 2015 (2)MasterCard a acordat premiul pentru cel mai bun proiect educational al Olimpadei Micilor Bancheri. 100 de elevi au participat in etapa finala a proiectului, iar cele mai bune 10 proiecte au fost premiate. MasterCard a sustinut cea de-a doua editie a evenimentului, oferind si un premiu specal – Cel mai inovator proiect – in cadrul ceremoniei de premiere care a avut loc joi, 30 aprilie. In plus, inainte de festivitatea de premiere, micii bancheri au avut ocaza sa intre in contact cu lumea cardurilor, la sediul MasterCard. Vreme de doua ore, elevii au stat de vorba cu Cosmin Vladimirescu, General Manager, MasterCard Romania, si au descoperit, intr-un mod interactiv, cum se foloseste cardul si care sunt cele mai importante beneficii ale utilizarii acestuia ca metoda de plata.Vizita la sediul MasterCard - Olimpiada Micilor Bancheri 2015

Cosmin Vladimirescu, CEO MasterCardAm fost foarte impresionati de proiectele elevilor. Am aprecat maturitatea cu care au tratat tema, dar mai ales solutiile creative pe care le-au propus. Alegerea unui singur castigator a fost dificila, insa deciza finala ne-a condus catre o echipa pregatita din punct de vedere financar pentru ziua de maine. Ar acest fapt ne bucura cu adevarat, mai ales pentru ca educatia financiara reprezinta o componenta foarte importanta in formarea unui comportament responsabil a celor mici, indiferent de domeniul in care vor activa. De aceea, vom continua sa sprijinim astfel de initative educationale”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, MasterCard Romania.

Scopul proiectului este de a oferi elevilor din clasele primare programe extacurriculare care sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor de a proiecta si desfasura in echipa activitati de educatie financara in scoala si in comunitate. Echipa castigatoare a fost recompensata cu o tableta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.