Mastercard doneaza 1 milion de euro pentru spitalul construit de Asociatia Daruieste Viata

O sansa la viata 1Mastercard doneaza 1 milion de euro si dubleaza si sumele clientilor donate catre Asociatia Daruieste Viata, pentru constructia primului spital pediatric de oncologie din Romania.

Mastercard devine, astfel, partenerul pentru inovatie al cauzei #NoiFacemUnSpital, indreptandu-si toate eforturile locale catre asigurarea infrastructurii si echipamentului tehnologic necesare finalizarii spitalului la standardele stabilite.

Totodata, Mastercard isi  incurajeaza clientii sa se alature cauzei #NoiFacemUnSpital prin folosirea cardurilor personale pentru a face o donatie pe www.bursadefericire.ro.

Pentru toate donatiile din 2019, Mastercard va contribui cu 2 euro pentru fiecare donatie tranzactionata, suplimentar fata de suma de 1 milion de euro.

Cosmin Vladimirescu, CEO MasterCardSperam ca solidaritatea pentru cauze care conteaza pentru comunitate sa devina un gest de normalitate prin care sa construim impreuna un viitor mai bun. De aceea, angajamentul nostru este sa ne implicam in sustinerea comunitatii prin parteneriate de lunga durata. In acest fel, impreuna cu toti partenerii si clientii nostri, incepem astazi ceva de nepretuit”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard Romania.

 

43053178_1991103154246429_3510643200450625536_nDoua dintre obiectivele pe care le vom atinge cu fondurile primite de la Mastercard sunt: implementarea unui sistem de management al cladirii (Building Management System), care va asigura un consum redus de energie, o utilizare eficienta a dotarilor si o mentenanta facila a tuturor echipamentelor si introducerea unui sistem logistic performant care sa asigure trasabilitatea consumului de materiale si medicamente”, a declarat Oana Gheorghiu, membru fondator al Asociatiei Daruieste Viata.

 

Carmen Uscatu, presedinte Asociatia Daruieste Viata.„Cele doua sisteme pe care vrem sa le introducem pentru managementul cladirii si al resurselor au o tinta pe termen lung: vrem sa ne asiguram ca spitalul va fi sustenabil si va putea functiona in mod eficient. Nu vrem doar sa taiem o panglica la inaugurare si apoi sa spunem ca ne-am terminat treaba! Ideea este ca acest spital sa fie aici pentru decenii si sa daruiasca viata copiilor bolnavi de cancer. Daca cheltuielile de functionare sunt gestionate eficient, si spitalul va oferi asistenta medicala de calitate, riscul de a avea probleme financiare va scadea”, a declarat Carmen Uscatu, membru fondator al Asociatiei Daruieste Viata.

Sprijinul face parte din strategia integrata a Mastercard de a sustine comunitatile din intreaga lume pentru un viitor mai bun.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.