McDonald’s a introdus paie de hartie in sapte dintre restaurantele sale

McDonald's testeaza alternative la paiele de plastic (2)McDonald’s a inceput sa testeze alternative la paiele de plastic in sapte dintre restaurantele sale din Romania.

Astfel, in patru dintre restaurantele din Bucuresti, McDonald’s le ofera clientilor paie doar la cerere, iar  in alte trei restaurante a introdus paie de hartie.

Aceasta actiune face parte din angajamentul McDonald’s de a imbunatati in permanenta sustenabilitatea ambalajelor sale cu scopul ca 100% dintre acestea sa fie produse din surse regenerabile, reciclate sau certificate pana in 2025.

Daniel_Boaje_Director_general_McDonalds_Romania„Interesul fata de mediul inconjurator a crescut si in randul romanilor care, conform unui studiu recent IPSOS, sunt tot mai interesati de gestiunea deseurilor. Si noi, la McDonald’s, impartim acest interes si ne dorim sa identificam cele mai bune solutii alternative la accesoriile de plastic pe care le folosim in prezent in restaurantele noastre. Incepem cu un proiect pilot care se va incheia la finalul anului, dupa care, in functie de rezultatele obtinute si de feedback-ul clientilor, vom alege cea mai buna solutie.”, a declarant Daniel Boaje, director general Premier Restaurants Romania. 

McDonald’s isi doreste sa sustina procesul si sa influenteze pozitiv obiceiurile de reciclare ale consumatorilor. Compania s-a angajat sa gaseasca solutii alternative la ambalajele de plastic la nivel global si a luat deja masuri in acest sens. In anumite restaurante din lume, compania testeaza alternative precum paie de hartie, paie oferite exclusiv la cererea clientilor sau capace pentru bauturi care nu necesita paie. Aceste proiecte pilot au ca scop identificarea celor mai bune alternative la plastic avand in vedere criterii precum reactia consumatorilor si efectele asupra mediului inconjurator.

Pana la finalul anului, clientii McDonald’s vor primi paie exclusiv la cerere in restaurantele de la America House, Park Lake Mall, Berceni Selgros si Ploiesti Nord si paie de hartie in restaurantele Barbu Vacarescu, Plaza Mall si Piata Romana.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.