McDonald’s a strans 250.000 lei in campania McHappy Day

In cadrul campaniei McHappy Day, McDonald’s a reusit sa stranga suma de 250.000 de lei. Banii vor fi folositi pentru infiintarea sectiei de oncologie-hematologie pediatrica la Spitalul Clinic Judetean din Targu Mures!

Campania s-a desfasurat in perioada 14 – 20 noiembrie. Pentru fiecare meniu Happy Meal vandut, McDonald’s a donat cate un leu catre Fundatia pentru copii Ronald McDonald.

“Este important sa ne aducem aportul la problemele reale ale societatii in care ne desfasuram activitatea. Targu Mures este un centru medical important si dorim sa contribuim la realizarea unui proiect de succes, care sa aduca zambete in viata celor care au cea mai mare nevoie de ele”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

Fundatia pentru copii Ronald McDonald din Romania, infiintata in 1998, a investit peste un milion de dolari in proiecte dedicate protectiei copiilor bolnavi sau defavorizati. Fundatia  este principalul sustinator al celor doua Case Ronald McDonald, din Bucuresti si Timisoara, care vin in ajutorul parintilor copiilor din provincie ce sunt internati pe perioade indelungate. Pe durata spitalizarii copiilor, parintii nu platesc cazarea, iar spatiul primitor ofera atmosfera unui adevarat camin.

Fundatia pentru copii Ronald McDonald este un proiect de implicare sociala lansat in 1974 de Ray Kroc, fondatorul companiei McDonald’s, pentru a usura situatia copiilor care au nevoie de sprijin in perioadele indelungate de suferinta.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.