McDONALD’s doneaza 1 leu din valoarea fiecarui meniu Happy Meal vandut

In perioada 14 – 20 noiembrie McDonald’s doneaza 1 leu din valoarea fiecarui meniu Happy Meal vandut, catre Fundatia pentru copii Ronald McDonald.  Banii vor fi folositi pentru infiintarea unei sectii de oncologie-hematologie pediatrica la Spitalul Clinic Judetean din Targu Mures.

“Sunt mandru sa lucrez pentru o companie care isi asuma o sarcina sociala extrem de importanta si de sensibila, aceea de a ingriji copiii aflati in suferinta si de a le oferi posibilitatea de a fi aproape de familiile lor. Ne straduim, ca parte a echipei McDonald’s, sa dedicam din timpul nostru pentru a ne asigura ca aceasta contributie este vizibila la nivel personal si uman pentru fiecare dintre angajatii nostri. E important sa ne aducem aportul la problemele reale ale societatii in care ne desfasuram activitatea. Targu Mures este un centru medical important si dorim sa contribuim la realizarea unui proiect de succes, care sa aduca zambete in viata celor care au cea mai mare nevoie de ele”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

Fundatia pentru copii Ronald McDonald din Romania, infiintata in 1998, a investit peste un milion de dolari in proiecte dedicate protectiei copiilor bolnavi sau defavorizati.

“Malignitatile la copil sunt o prioritate constanta pentru medicii Spitalului Clinic Judetean Targu Mures si pentru conducerea spitalului, iar cu sustinerea financiara a Fundatiei pentru copii Ronald McDonald putem sa reasezam standardul de diagnostic, tratament si ingrijire ai acestor bolnavi pe o treapta superioara”, declara Conf. Univ. Dr. Horvath Adrienne, Sef Compartiment Hemato-Oncologie Pediatrica, Spitalul Clinic Judetean Targu Mures.

Fundatia Ronald McDonald din Romania este principalul sustinator al celor doua Case Ronald McDonald, din Bucuresti si Timisoara, care vin in ajutorul parintilor copiilor din provincie ce sunt internati pe perioade indelungate. Pe durata spitalizarii copiilor, parintii nu platesc cazarea, iar spatiul primitor ofera atmosfera unui adevarat camin.

Fundatia pentru copii Ronald McDonald este un proiect de implicare sociala lansat in 1974 de Ray Kroc, fondatorul companiei McDonald’s, pentru a usura situatia copiilor care au nevoie de sprijin in perioadele indelungate de suferinta.  

 

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.