McDonald’s premiaza 40 de angajati studenti cu 80.000 de lei

Bursele McDonald's_p4McDonald’s Romania sustine educatia angajatilor sai prin acordarea a 40 de burse de merit in valoare totala de 80.000 de lei. Aflat deja la a IX-a editie, programul Bursele McDonald’s sprijina tinerii aflati la inceput de cariera cu rezultate deosebite atat la invatatura, cat si la locul de munca. Cei 40 de castigatori din acest an, numar record din ultimii noua ani, au fost desemnati pe baza unui proces de selectie desfasurat in perioada 23 februarie – 6 martie 2015. Pentru a fi eligibil, candidatul trebuia sa fi obtinut cel putin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel putin nota 8 la admitere, in cazul studentilor din primul an. De asemenea, au fost luate in considerare recomandarile profesorilor si performanta la locul de munca.Bursele McDonald's_p6

Daniel_Boaje_Director_General_McDonald'sDe aproape 20 de ani McDonald’s a fost alaturi de tinerii din Romania. Fie ca am fost primul lor angajator, i-am sustinut prin burse sau le-am oferit sansa unei cariere. Incurajam constant colaborarea, initiativa si ambitia, iar Bursele McDonald’s rasplatesc de noua ani exact aceste calitati. Suntem mandri sa-i sustinem pe cei 40 de angajati in drumul lor spre o cariera stralucita si ne bucuram de fiecare data cand avem sansa sa cunoastem oameni dedicati, perseverenti si cu vise extrem de indraznete”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

Ceremonia de decernare a burselor s-a desfasurat in cadrul Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti in prezenta managementului companiei, a parintilor angajatilor si a profesorilor care au sprijinit studentii pe parcursul anului scolar. Daniel Boaje, Directorul General McDonald’s Romania, a inmanat fiecarui castigator un cec in valoare de 2.000 lei, pentru a recompensa si recunoaste eforturile si determinarea angajatilor studenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.