McDonald’s: Prin campania „Mi-e pofta fac bine!”, clientii pot face donatii la casele de marcat

Mi-e pofta sa fac bine

In toate restaurantele McDonald’s din Romania, intre 18 si 24 noiembrie, clientii vor putea face donatii direct la casele de marcat prin campania Mi-e pofta sa fac bine!

Banii vor fi utilizati pentru construirea urmatoarelor doua Case Ronald McDonald din Iasi si Bucuresti pentru copiii aflati sub tratament in spitale.

In Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, peste 20.000 de parinti au gasit adapost, alinare si incurajare pe perioada spitalizarilor de lunga durata a copiilor lor. De 21 de ani, prin cele doua case, Fundatia tine familiile impreuna si le ofera sprijin neconditionat si cazare gratuita in cele mai dificile perioade ale vietii lor. La inceputul anului, Fundatia a anuntat construirea altor doua Case Ronald McDonald, una in Iasi, la Spitalul de Copii Sf. Maria, iar a doua, in Bucuresti, in curtea Spitalului de Copii Marie Curie. Mai mult, anul acesta, Fundatia finalizeaza proiectul de remodelare completa si extindere a Casei din Timisoara, care va putea oferi anual peste 9.000 de nopti de cazare gratuita.

Daniel_Boaje_Director_general_McDonalds_Romania„Sunt bucuros ca, impreuna cu toti partenerii, angajatii si clientii care ne trec pragul reusim, de 21 de ani, sa fim alaturi de familiile copiilor aflati sub tratament in spitale prin Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara. Ne e pofta sa facem bine si ne concentram atentia asupra comunitatilor din care facem parte, incercand sa oferim sprijin ori de cate ori identificam o nevoie. Este saptamana in care in toate restaurantele McDonald’s din tara ne concentram atentia asupra Fundatiei si cauzei pe care aceasta o sustine”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania si membru al Boardului Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

 In cadrul campaniei Mi-e pofta sa fac bine, are loc si un eveniment de strangere de fonduri: anul acesta pe 22 noiembrie, la restaurantul McDonald’s Barbu Vacarescu, zeci de vedete si persoane publice vor fi prezente pentru a sustine misiunea Fundatiei si pentru a le povesti consumatorilor despre Casele Ronald McDonald. Pe intreaga perioada a campaniei, McDonald’s doneaza Fundatiei cate 1 leu din costul fiecarui Happy Meal vandut, iar in tot timpul anului, clientii pot contribui la sustinerea Fundatiei donand in cutiile speciale, asezate langa casele de marcat din restaurante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.