MedLife a lansat cea mai lunga scrisoare de promisiuni ale parintilor pentru un viitor mai verde

MedLife Facem Romania Verde, a etapa a douaMedLife continua campania Facem Romania verde, prin lansarea celei mai lungi scrisori de promisiuni ale parintilor pentru viitorul generatiilor urmatoare.

MedLife isi propune astfel sa duca mai departe promisiunea de a contribui la sanatatea si echilibrul generatiilor urmatoare catre parinti si viitorii parinti. Fiecare parinte isi doreste un mediu sanatos in care copilul lui sa se dezvolte, iar aceasta este o promisiune care merita sa prinda radacini.

Noua actiune care continua proiectul Facem Romania verde va avea o componenta in mediul online, pe site-ul campaniei, unde fiecare parinte isi poate scrie promisiunea care va fi parte din cea mai lunga scrisoare pentru viitorul copiilor.

Actualii sau viitorii parinti care-si vor transmite gandurile pozitive catre copiii lor prin platforma online vor fi recompensati fie printr-o nastere naturala gratuita la MedLife, daca prin tragerea la sorti va castiga o viitoare mamica, fie printr-un Card Executive in cadrul clinicilor MedLife, timp de un an.

Mai mult decat atat, in urmatoarea etapa a campaniei Facem Romania verde, scrisoarea va fi plantata in mod simbolic, ca respectare a promisiunilor, in Capsula Timpului, in zona reimpadurita din Muntii Fagaras.

 Pana acum, in cadrul campaniei Facem Romania verde s-au plantat 28.000 de puieti.

Prin campania Facem Romania verde, MedLife si-a asumat responsabilitatea de a planta cate un copacel pentru fiecare nou-nascut din maternitatile sale.
Scopul final al proiectului este reconstructia ecologica a unei zone defrisate, de 10 ha, din muntii Fagaras, prin intermediul Fundatiei Conservation Carpathia, astfel incat in primul an al proiectului vor fi plantati 40.000 de puieti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.