Medsana “Contribuie cu putin pentru foarte mult!” la Centrul Sf. Macrina

Pentru al 14-lea an consecutiv, Centrul Medical Medsana a relansat campania “Contribuie cu putin pentru foarte mult”, prin care doneaza 2% din incasarile clinicilor din perioada 15 – 31 decembrie copiilor de la Centrul Sfanta Macrina. Colaborarea dintre Centrul Medical si Fundatia Macrina a inceput in 1998, de atunci Medsana oferind constant sprijin material si medical in vederea reintegrarii sociale a copiilor fara adapost. Copiii de la Sfanta Macrina beneficiaza de monitorizare constanta a starii de sanatate, consultatii, tratamente si investigatii medicale, ample campanii de vaccinare, care au ca scop prevenirea unor afectiuni medicale larg raspandite in mediile din care provin.

“Suntem incantati ca putem oferi bucuria unor sarbatori de iarna linistite pentru copiii de la Centrul Sfanta Macrina. Desi trecem cu totii printr-o perioada dificila din punct de vedere economic, cred ca e foarte important sa nu uitam de cei mai putin norocosi decat noi, cei pe care soarta i-a suspus la numeroase incercari dificile si sa le daruim putin din ceea ce avem fiecare dintre noi”, a declarat Vassilis Chaniotis, Director General – Centrul Medical Medsana.

Serviciile sociale oferite de Centrul Sfanta Macrina sunt axate pe educatie si sprijin pentru absolvirea invatamantului obligatoriu, pentru pregatirea profesionala si invatarea unor deprinderi de viata independenta, considerate drept elemente absolut necesare pentru integrarea sociala si profesionala a beneficiarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.