Mega Image a donat echipamente medicale de 60000 de euro pentru patru centre de transfuzie

Donare_Sange-14iunieMega Image a marcat Ziua Mondiala a Donatorului de Sange si printr-o noua sponsorizare cu aparatura medicala necesara donarii de sange.

Sponsorizarea, in valoare de 60.000 de euro, va merge  catre mai multe centre de transfuzie din tara: Bucuresti, Ploiesti, Constanta si Cluj, dupa ce anul trecut compania a sustinut eforturile asigurarii unor stocuri permanente de sange printr-o prima donatie de echipamente medicale in valoare de 60.000 euro.

Mega Image aniverseaza, cu aceasta ocazie, si cel de-al treilea an de implicare activa in campanii de comunicare dedicate acestei cauze.

Suplimentar, de Ziua Mondiala a Donatorului de Sange, toti donatorii de sange din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Ploiesti si Timisoara au primit din partea Mega Image un pachet cu produse alimentare pentru a-si reface rapid energia la Centrul de Transfuzie Sanguina.

„Ne implicam si vrem sa facem bine acolo unde conteaza. Stim ca este nevoie permanenta de sange, stim cat de importanta este donarea de sange, si ne-am propus sa o sustinem printr-un angajament pe termen lung, care face parte din obiectivul nostru de a fi cat mai aproape de comunitatile din care facem parte, acolo unde au nevoie. Am inceput acest demers in urma cu trei ani si vrem sa le multumim colegilor, clientilor si tuturor celor care ni s-au alaturat deja. Astazi, sarbatorim impreuna aceasta zi dedicata Donatorului de Sange si vom continua sa ne implicam pentru a face cu adevarat o schimbare,” a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

In fiecare an, la data de 14 iunie se celebreaza, in intreaga lume, Ziua Mondiala a Donatorului de Sange, in semn de multumire pentru donatorii de sange care salveaza milioane de vieti prin gestul lor voluntar. In Romania, doar 2% dintre locuitori doneaza sange intr-un an, fata de media de 10% in Uniunea Europeana, astfel ca 1 din 3 romani nu beneficiaza de transfuzii de sange atunci cand este nevoie.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.