Mega Image a investit 60.000 de euro in sponsorizari si in aparatura necesara donarii de sange

mega image Mega Image continua demersul de sustinere a donarii de sange si in acest an, printr-o campanie dedicata, care se va extinde pe toata durata anului.

Alaturi de Centrul de Transfuzii Bucuresti, Mega Image vrea sa creasca constientizarea in ceea ce priveste necesitatea donarii de sange si s-a implicat direct in dotarea centrelor de transfuzii din Bucuresti, Ploiesti si Constanta, cu echipamentele necesare.

Anul acesta, compania a venit in sprijinul centrelor de transfuzii si prin sponsorizari de peste 60.000 de euro si a achizitionat aparatura necesara: hemomixere (agitatoare de pungi cu sange), sudeuse, centrifuge, lazi transport sange.

Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte Marketing al Mega Image.Donarea de sange salveaza vieti. Noi, la Mega Image, ne-am luat un angajament pe termen lung pe care vrem sa il respectam si sa ne implicam activ in continuare in ceea ce priveste donarea. Consideram ca aceasta este o nevoie esentiala si ca face parte din responsabilitatea noastra, a tuturor. Nu trebuie sa uitam importanta acestui act deoarece sangele nu poate fi fabricat si nici nu se poate cumpara, unica solutie fiind donarea. Pe tot parcursul anului, la Mega Image vom avea diverse campanii pentru sprijinirea donatorilor de sange si in acelasi timp continuam sa crestem nivelul de constientizare asupra acestui act”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

De asemenea, in data de 14 iunie, toti donatorii de sange din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta si Ploiesti au primit la Centrul de donare, din partea Mega Image, un pachet cu produse alimentare pentru a-si reface rapid energia.

Implicarea Mega Image in aceasta cauza va continua si in cea de-a doua parte a anului, cand va lansa o campanie de donare de sange in apropierea magazinelor Mega Image.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.