Mega Image a refacut o cladire istorica pentru a deschide Concept Store Cobalcescu

Mega ImageMega Image a deschis cel mai nou Concept Store situat chiar in centrul Bucurestiului, in cladirea istorica din strada Grigore Cobalcescu, numarul 45, un simbol pentru Bucurestiul interbelic, ce prezinta valoare atat din punct de vedere arhitectural, cat si istoric si urbanistic.

Pentru noul Concept Store Mega Image, cladirea a fost transformata pastrand valoarea de simbol al Bucurestiului si elementele Art Deco ale fatadei exterioare pentru a reda atmosfera orasului din perioada interbelica.

Elementele moderne au fost integrate pentru a pastra specificul brandului Mega Image. Astfel, noul Concept Store Cobalcescu este ancorat in inima orasului, intr-o zona protejata si  duce la un nou nivel experienta la cumparaturi printr-un concept unic, atat in ceea ce priveste solutiile inovative de constructie, design-ul, cat si spatiul interior aerisit si organizat.

Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte Marketing al Mega Image.Cobalcescu devine cel mai reprezentativ Concept Store din reteaua noastra, care ofera inspiratie la cumparaturi chiar in inima orasului, avand in acelasi timp si o valoare istorica prin cladirea care mentine vie povestea Bucurestiului interbelic. Este un proiect unic pe care il vom dezvolta in continuare pentru a deveni cu adevarat un spatiu valoros pentru comunitate, pastrand elementele istorice reinventate modern. Unicitatea este data si de conceptul de magazin cu care i-am obisnuit deja pe clientii nostri, cu cornere si specialitati autentice, iar in aceasta locatie venim si cu o noutate, pizzeria napoletana Pane&Pomodoro, care va fi situata in incinta magazinului si care va veni ca o completare la experienta de shopping inedita pe care vrem sa o oferim”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image. 

Cladirea in care se afla noul Concept Store Cobalcescu a fost construita in perioada 1928 – 1935, proiectata de arhitectul Arghir Culina, avand functia de garaj cu atelier auto, denumita in acea perioada Garajul “Mihaescu”. Pe parcursul anilor, cladirea a suferit mai multe modificari si reconstructii. In prezent, cladirea este structurata pe patru niveluri (parter si trei etaje) cu o suprafata desfasurata de aproape 6.000 mp.

In procesul de reconstructie pentru reconversia functionala din garaj si service auto, in spatiu comercial au fost implicate trei birouri de arhitectura. Noul Concept Store ocupa toate nivelurile cladirii, astfel: parcare laparter, parcare cu valet la nivelul 1, magazin la nivelurile 2 si 3. In total, magazinul va avea 68 de locuri de parcare, din care 38 cu valet

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.