Mega Image asigura alimente si produse de igiena pentru 4 spitale din Bucuresti

Mega Image - Donatii spitaleMega Image continua implicarea in comunitate prin donatii de alimente, mancare gata pregatita si produse de igiena si curatenie catre spitalele si personalul medical din prima linie, din Bucuresti, care trateaza pacienti infectati cu COVID-19.

Astfel, Mega Image asigura alimente de baza sau produse de igiena si curatenie pentru patru spitale din prima linie din Bucuresti, care trateaza cazuri COVID-19, respectiv Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Spitalul clinic Dr. Victor Babes si Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta.

„Perioada pe care o traversam cu totii pune la mare incercare sistemele medicale din intreaga lume. Prin aceasta initiativa, ramanem aproape de comunitate si sustinem spitalele din Bucuresti aflate in prima linie in lupta impotriva COVID-19 prin alimente, cat si produse de igiena, atat de necesare in acest moment. Vrem sa le multumim, astfel, tuturor celor care au grija de noi toti in fiecare zi si sa ii sprijinim pentru a trece mai usor prin aceasta perioada dificila”, afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.

In acelasi timp, sunt donate zilnic 200 de portii de mancare gata pregatita pentru personalul medical din cadrul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

Peste 100.000 de produse vor fi donate in total, care acopera o parte din necesarul acestor spitale in aceasta perioada dificila.
Alimentele vor fi oferite spitalelor si personalului medical pe toata perioada pandemiei si asigura o dieta sanatoasa si variata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.