Mega Image continua campania „Umple Ghetutele la care nu ajunge Mos Nicolae”

mega image ghetute 2017Mega Image continua si in acest an Campania sociala „Umple Ghetutele la care nu ajunge Mos Nicolae”, pentru al cincilea an consecutiv.

Astfel, pana pe 5 decembrie, clientii Mega Image au ocazia de a se transforma in Mos Nicolae, lasand cadouri pentru copiii defavorizati la iesirea din magazinele Mega Image, in spatiile special amenajate.

Cadourile, impreuna cu ghetutele daruite de Mega Image vor ajunge la peste 200 de copii aflati in grija Organizatiei SOS Satele Copiilor Romania.

Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte Marketing al Mega Image.Stim cat de importanta este aceasta perioada pentru toti copiii si ne dorim ca fiecare dintre ei, in special cei mai putini norocosi, sa simta magia sarbatorilor de iarna. Ne bucuram ca prin aceasta campanie putem aduce o bucurie dar si un ajutor, alaturi de clientii nostri, unor copii care au nevoie de sprijin. Campania „Umple Ghetutele la care nu ajunge Mos Nicolae” este un proiect drag noua, pe care reusim sa il aducem deja de cinci ani in magazinele Mega Image si din care rezultatele nu inceteaza sa ne uimeasca in fiecare an”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Organizata cu ocazia Sfantului Nicolae de catre Mega Image, in parteneriat cu organizatia SOS Satele Copiilor Romania, campania isi propune sa aduca zambete pe fetele copiilor defavorizati, in perioada Sarbatorilor de Iarna.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.