Mega Image: Finantare de 100.000 lei pentru proiecte comunitare in Capitala

Mega Image, impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti, au lansat primul apel de finantare din “Fondul Mega Image pentru Comunitate” adresat locuitorilor si organizatiilor bucurestene. Fondul ofera finantari in valoare totala de 100.000 lei pentru 10 proiecte din Bucuresti si Ilfov care reactiveaza spiritul de comunitate al locuitorilor. Fondul Mega Image pentru Comunitate este finantat de Delhaize Group si gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti. Fondul sprijina o varietate de proiecte care sustin coeziunea in cadrul comunitatilor, in jurul unor teme precum spiritul civic, buna vecinatate, ecologia, mancarea sanatoasa, educatia si alte domenii. Grupurile de initiativa, organizatiile nonguvernamentale, precum si locuitorii din Bucuresti si Ilfov sunt stimulati in acest fel sa colaboreze in proiecte care readuc oamenilor bucuria de a locui impreuna.

“Suntem incantati ca putem sa promovam si sa sustinem initiativa membrilor comunitatilor locale din Bucuresti. Prin dezvoltarea acestui fond dorim sa favorizam coeziunea sociala in comunitatile din care facem parte”, a declarat Irina Fosa, Manager Proiect in cadrul Mega Image.

Juriul este format din persoane cu experienta in domenii legate de implicare sociala, comunitate si CSR si fac parte din organizatii non-guvernamentale si companii multinationale. Membrii juriului sunt: Andrei Bortun, CEO Millenium People & The Institute; Oana Preda, Director Executiv Centrul de Resurse pentru participare publica (CeRe); Roxana Beicu, Project Manager CSR, Vodafone Romania; Roxana Colisniuc, CSR Officer- ING Bank si Roxana Sofica, Coordonator programe ONG, Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC Romania).

Organizatiile non-profit sau persoanele fizice isi vor putea inscrie aplicatiile pana la data de 31 octombrie 2013, selectia va avea loc pana la sfarsitul lunii noiembrie, iar proiectele castigatoare vor fi facute publice pana la inceputul lunii decembrie. Finantarile vor fi acordate pe parcursul lunii decembrie, iar proiectele vor fi puse in practica pana in luna mai 2014.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.