Mega Image ii invata pe elevii din 100 de scoli cum sa manance sanatos

Mega_Image_02Mega Image incurajeaza adoptarea unui stil de viata sanatos in randul generatiilor tinere prin programul “Mananc corect, sunt Mega sanatos”. Proiectul ofera elevilor din clasele primare lectii interactive de educatie pentru o alimentatie sanatoasa, realizate cu implicarea specialistilor in nutritie, prin joc si povesti.

Pentru a transmite elevilor informatiile pe intelesul lor, o echipa de animatori, care joaca rolul unor personaje de poveste – Zana Fructelor si Legumelor si Mega Eroul – interactioneaza cu ei prin joc si scenete, ajutandu-i sa inteleaga mai bine piramida alimentelor, ce trebuie sa contina o farfurie sanatoasa, care este rolul apei in organism si cum contribuie activitatea fizica la o viata sanatoasa.

Astfel, alaturi de specialisti in nutritie, Mega Image isi propune sa ii invete pe copii, inca din primii ani de scoala, ce inseamna sa manance corect si echilibrat pentru un organism plin de energie si un stil de viata sanatos.

“Implicarea noastrAdrian_Nicolaescu_Mega_Imagea sociala are un scop simplu: sa facem bine acolo unde conteaza. Suntem parte din comunitatile in care suntem prezenti si sustinem un stil de viata sanatos prin produsele noastre marca proprie, prin sport si educatie. Am lansat programul Mananc corect, sunt Mega sanatos, pentru a inspira generatiile tinere pentru alegeri alimentare sanatoase, prin educatie timpurie. Anul acesta vom sustine lectii interactive in 100 de scoli pentru aproximativ 10.000 de elevi din clasele primare, urmand sa continuam si anul viitor sa ne implicam pentru a face cu adevarat o schimbare care sa conteze pentru educatia copiilor,” a declarat Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte Marketing, Comunicare si Sustenabilitate Mega Image.

Programul Mananc corect, sunt Mega sanatos se desfasoara in scoli, prin lectii dedicate tuturor elevilor din clasele pregatitoare si I – IV, pe durata unei ore de curs. Lectiile sunt sustinute de un nutritionist specializat in alimentatia copiilor, care le explica acestora cum sa faca alegeri sanatoase si echilibrate pentru a-si mentine sanatatea, mintea si corpul in cea mai buna forma. 

Programul se desfasoara in parteneriat cu Centrul de Excelenta in Profilaxia si Tratamentul Obezitatii pana la finalul anului in curs, in 100 de scoli din comunitatile din care Mega Image face parte, din Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Targoviste, Ploiesti si Giurgiu.

Programul face parte din strategia Mega Image de dezvoltare durabila si sustenabilitate, care include si alte teritorii de implicare, de la protejarea mediului inconjurator, la reducerea risipei de mancare, viata comunitatilor, siguranta produselor si sustenabilitate, diversitate si incluziune pentru angajati, siguranta la locul de munca si dezvoltarea angajatilor. O implicare cu un angajament pe termen lung pentru a face bine acolo unde conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.