Mega Image si Crucea Rosie Romana au sarbatorit Ziua Bancii de Alimente

Crucea rosieCrucea Rosie Romana si Mega Image au celebrat Ziua Bancii de Alimente, o campanie de strangere de alimente pentru persoanele nevoiase. Astfel, in cele doua magazine Concept Store Mega Image (Piata Gemeni si Piata Sudului), cu sprijinul a 50 de voluntari ai Filialelor de Cruce Rosie din sectoarele 2 si 4 ale Capitalei, clientii care si-au facut cumparaturile in zilele de 11 si 15 aprilie au fost informati despre programul Banca de Alimente. Alaturi de echipa Crucii Rosii au fost actorul Andrei ComanCarrefour_Crucea_Rosie_Banca_de_Alimente3 si Ansamblul de Balet Arabesque al Palatului National al Copiilor, in calitate de “Voluntari pentru o zi”.

“In urma campaniei derulate au fost colectate 459 kg de alimente, ce vor fi donate catre 40 de familii nevoiase sub forma unor pachete de 12 kg cu alimente de baza, greu perisabile”, spun initiatorii actiunii.

In cei patru ani si jumatate de la inaugurare, Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane a reprezentat un ajutor semnificativ acordat persoanelor aflate in imposibilitatea de a-si procura singure hrana. Pana in prezent, au fost distribuite peste 51.000 pachete de alimente, catre 150.000 familii, din toate judetele tarii, respectiv din toate sectoarele capitalei.

Mega Image, parte din Delhaize Group, retailer international belgian, este un sustinator consecvent al Bancii de Alimente si un partener traditional al Crucii Rosii Romane.

Persoanele care doresc sa doneze alimente, o pot face oricand in magazinele partenere ale programului Banca de Alimente a Crucii Rosii. De asemenea, se pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.