Mega Image sustine 1000 de copii sa mearga la scoala

mega image barbu vacarescuPana pe 17 Septembrie, Mega Image ii invita pe parintii care nu au resurse financiare pentru a le cumpara copiilor rechizite sa se inscrie in tombola pentru un ghiozdan echipat.  

Mecanismul este simplu: orice parinte poate gasi un formular in orice magazin Mega Image, il completeaza pe verso si il depune in magazin pana pe 17 septembrie. In data de 20 septembrie are loc tombola cu tragere la sorti a 1.000 de copii care vor primi un ghiozdan complet echipat cu rechizite din partea magazinului Mega Image in care s-au inscris.

 Deoarece ne propunem sa fim alaturi de cat mai multi parinti in nevoie, ii incurajam pe clientii nostri sa ia un formular din magazin si sa il dea unui prieten al carui copil stie ca are nevoie de ajutorul Mega Image pentru a merge la scoala. Prietenii vostri sunt si prietenii nostri si vrem sa le fim alaturi”, spun reprezentantii companiei.

Toate formularele primite pana pe 17 septembrie, inclusiv ,intra in tombola din care se vor extrage 1.000 de copii care vor primi toate rechizitele necesare. Castigatorii vor fi anuntati telefonic in perioada 20-22 septembrie, iar ghiozdanele pot fi ridicate din magazinul Mega Image unde s-a depus formularul, in perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2017.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.