Mega Image sustine Campania “Ramai tu insuti!”, derulata de Diageo si PPD Romania

Ramai tu insuti_Aprilie 2018Diageo, in parteneriat cu PPD Romania si cu sustinerea Mega Image, au lansat campania “Ramai tu insuti!”, obiectivul principal fiind informarea si educarea romanilor cu privire la consumul responsabil de alcool.

Campania “Ramai tu insuti!” se va derula pana la data de 29 aprilie in magazinele Mega Image selectate in campanie. Cumparatorii care viziteaza raioanele de bauturi alcoolice din magazinele Mega Image selectate in campanie vor intalni echipele de promoteri care ii vor informa despre importanta unui stil de viata echilibrat si a unui consum de alcool responsabil. 

In intreaga lume alcoolul este un mod de socializare deja consacrat, adaptat stilului de viata, fie ca vorbim despre intruniri de familie, evenimente muzicale, sportive si culturale sau pur si simplu petreceri intre prietenii. Diageo produce unele dintre cele mai bune bauturi alcoolice din lume si, pe masura ce oamenii ajung sa aiba optiuni mai multe si asteptari mai exigente, ne dorim sa venim in intampinarea acestor cereri intr-un mod responsabil. Iata de ce ne implicam in campanii de informare si educare, iar “Ramai tu insuti!” este o campanie pe care o implementam in Romania pentru a descuraja consumul excesiv de alcool, cat si consumul de  bauturi alcoolice la volan. Ne dorim sa educam generatiile viitoare pentru a avea o abordare corecta in ceea ce priveste consumul de bauturi alcoolice (daca decid sa consume alcool). Suntem incantati sa vedem ca obiectivele noastre sunt si obiectivele partenerului nostru, PPD Romania, si suntem bucurosi sa avem sustinerea Mega Image. Avem convingerea ca putem face o schimbare daca promovam consumul responsabil de alcool in randul zecilor de mii de consumatori din Romania,” a declarat Renato Juric, General Manager Diageo Europe, Partner Markets, Middle East & North Africa.

Vizibila in 90 de magazine Mega Image din Romania, campania “Ramai tu insuti!” promoveaza importanta consumului moderat de alcool si ofera sfaturi utile pentru un consum responsabil in randul adultilor.

Avem o echipa locala puternica, oameni care traiesc respectand valorile grupului nostru si care le pun in valoare in societatea romaneasca. Avem convingerea ca o companie nu trebuie sa isi doreasca doar rezultate de business, ci sa si dea inapoi comunitatii in care activeaza, motiv pentru care am colaborat indeaproape cu mai multe organizatii caritabile, inca de la inceputul activitatii in Romania,” a declarat Alexis Photiades, Managing Director al Photos Photiades Group.

Iata cateva sfaturi ca sa poti sa “Ramai tu insuti!”:

  • Alterneaza consumul de alcool cu apa si bauturi non-alcoolice;
  • Mananca inainte sa bei, ca sa incetinesti absorbtia alcoolului;
  • Pastreaza-ti ritmul, nu esti intr-o competitie!
  • Fii atent la prietenii tai si asigura-te ca ajung toti acasa in siguranta, la sfarsitul serii;
  • Alcoolul este numai pentru adulti (persoane cu varsta peste 18 ani);
  • Nu te urca la volan dupa ce ai consumat alcool!

 

“Ramai tu insuti!” este o campanie multi-media de informare si educare, care se adreseaza consumatorilor tineri, adulti si studenti din Europa, pentru a promova moderatia si a impiedica un consum excesiv de alcool. Intrata acum in al doilea an al sau, campania este conceputa pentru a fi implementata de Diageo si partenerii sai in mai multe tari europene.

In 2017, mesajele campaniei au ajuns la un milion de studenti din toata Europa, generand opinii pozitive din partea celor implicati, precum si din partea asociatilor studentesti si universitatilor care i s-au alaturat.  Pornind de la acest succes, campania va continua sa fie implementata in 10 tari din Europa, propunandu-si sa atinga o audienta de cinci milioane de persoane in Europa pana la finalul anului 2018.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.