Mega Image sustine initiativa Via Sport, ce promoveaza miscarea in aer liber

Mega_Image_Via_Sport_2014Mega Image se alatura initiativei Via Sport de a promova miscarea in aer liber si va sustine evenimentele din doua weekend-uri, in perioada 11-13 iulie, respectiv 22-24 august. Astfel, pe parcursul evenimentelor, Mega Image va amplasa pereti pentru escaladat, atat pentru adulti, cat si pentru copii, va incuraja sportivii si va oferi fructe proaspete participantilor. Aceasta sustinere face parte din strategia de sustenabilitate a Mega Image si se va desfasura sub umbrela proiectului “100% Energie Verde” Mega VerdeMega Image _Energie _Verde pentru Tine.

Xavier_Piesvaux_ Director _General Mega ImageNe bucuram de implicarea in acest proiect care coincide cu angajamentul companiei noastre de a investi permanent in dezvoltarea sustenabila, in special in directia protectiei mediului, sustinerea unui stil de viata sanatos, a unui mediu mai putin poluat si a unui aer mai curat. Proiectul nostru “100% Energie Verde” Mega Verde pentru Tine – completeaza initiativa Via Sport de promovare si adoptare in randul locuitorilor din Bucuresti a unor masuri sustenabile, care sa ofere orasului un aer mai curat”, a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania.

Pe langa actiunile propuse de Mega Image in cadrul evenimentelor Via Sport, participantii pot lua parte, gratuit, la toate activitatile organizate la fata locului. Via Sport pune la dispozitie zone special amenajate si optimizate pentru fiecare activitate desfasurata, astfel: doua zone pentru sport – baschet, tenis de masa, badminton si volei; o zona de concursuri; o zona pentru copii (zona kids) – mini baschet si mini fotbal; zona pentru recreere – yoga, sah, carti, rummy; zona de lectura si zona de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.