Mega Image umple cu dulciuri ghetutele a 300 de copii defavorizati

Clientii Mega Image se pot transforma pentru o zi in Mos Nicolae, umpland cu dulciuri ghetutele a peste 300 de copii provenind din familii defavorizate, cu care Organizatia Salvati Copiii Romania lucreaza. Ghetutele acestora se afla la intrarea in magazinele Mega Image si asteapta dulciurile, fructele si alte cadouri de la clientii Mega Image. Fiecare pereche de ghete are o eticheta pe care este scris numele copilului si varsta acestuia, iar pe data de 5 decembrie, Salvati Copiii Romania va strange toate ghetele si dulciurile si le va imparti copiilor. Actiunea face parte din campania sociala “Umple Ghetutele la care nu ajunge Mos Nicolae” menita sa le aduca o bucurie de Sfantul Nicolae copiilor din familii defavorizate.

“Se spune ca Mos Nicolae vine la geamuri si vede copiii care dorm si sunt cuminti si le lasa dulciuri si alte bunatati in ghete. Pentru ca la Mega Image geamurile s-au transformat in vitrine generoase, ne transformam si noi in Mos Nicolae, pentru ca ne pasa de acesti copii minunati si pentru ca vrem sa le facem aceasta bucurie“, au declarat reprezentantii Mega Image.

Magazinele Mega Image din Bucuresti care participa la campanie sunt: Concept Store Piata Gemeni, Concept Store Piata Sudului, Liziera si Jolie Ville.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.