Mega Image utilizeaza numai energie verde in magazinele din Bucuresti si Ilfov

Mega_imageMega Image a anuntat ca a atins procentul maxim, de 100%, in utilizarea energiei care provine din surse regenerabile, in toate magazinele din Bucuresti si Ilfov. Astfel, totalul energiei consumate de magazinele Mega Image din Bucuresti si Ilfov va fi acoperit de energie verde achizitionata de la Enel. Compania a facut primul pas in utilizarea energiei verzi in magazinele Mega Image _Energie _Verdeproprii inca din anul 2012, in acel moment Mega Image fiind primul lant de supermarket-uri din Romania care a investit in aceasta directie.

Xavier_Piesvaux_ Director _General Mega ImageIn prezent am reusit sa ne atingem obiectivul de a creste la maximum procentul de energie verde utilizat, iar acest rezultat demonstreaza angajamentul companiei noastre de a investi permanent in dezvoltarea sustenabila, in special in directia protectiei mediului. Suntem parte din comunitatea in care ne desfasuram activitatea si vom continua sa investim in actiuni care contribuie la mentinerea unui aer mai curat si un mediu mai putin poluat”, a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania.

Implicarea companiei in actiuni de responsabilitate sociala va fi sustinuta in luna mai si prin parteneriatul cu Bucharest International Half-Marathon, care va avea loc in zilele de 17 si 18 mai, in Piata Constitutiei. Astfel, in cadrul parteneriatului, Mega Image va oferi fructe proaspete tuturor alergatorilor, un total estimat de 3 tone, care vor asigura energia atat de necesara rezistentei fizice pentru parcurgerea curselor.

Totodata, in calitate de partener alevenimentului Bucharest International Half-Marathon, Mega Image ofera tuturor pasionatilor de sport posibilitatea de a participa la un concurs dedicat prin care pot castiga una dintre cele 50 de inscrieri gratuite la cursa populara din cadrul competitiei, cu o distanta de 2.9 km. Concursul se va desfasura online in perioada 01 – 11 mai 2014 printr-o aplicatie speciala care va fi activa pe pagina de Facebook Mega Image. Castigatorii vor primi gratuit din partea Mega Image si tricoul de participare la competitie.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.