Mercedes-AMG doneaza 7,6 mil. euro pentru programele globale sociale demarate in China

Mercedes-Benz & Fundatia Laureus Sport for Good China - Mercedes-Benz SLS AMG GT3Mercedes-AMG va dona in 2015 in total 7,6 milioane de euro pentru programele globale sociale demarate in China. Totodata, oficialii companiei au anuntat ca doneaza 250.000 de euro fundatiei Laureus Sport for Good, care isi propune sa sprijine 150.000 de copii si tineri din China. Banii vor fi obtinuti prin vanzarea a 100 de automobile SLS AMG GT3. Campania de strangere de fonduri „Drive for Good” (Conducem spre mai bine) a fost lansata cu sprijinul ambasadorului Laureus, Nico Rosberg. Parteneriatul Mercedes-Benz & Laureus se bucura de o istorie comuna, atat in Statele Unite ale Americii, cat si in Africa de Sud. Membrii consiliului de administratie Daimler devin guvernatori/protectori de proiecte din intreaga lume. Acest pas va marca infiintarea primei fundatii nationale Laureus Sport For Good in Asia.Mercedes-Benz & Fundatia Laureus Sport for Good China - Fabio Capello & Carles Puyol

Mercedes-Benz & Fundatia Laureus Sport for Good China - Hubertus TroskaDaimler rezoneaza cu valorile fundatiei si sprijina pe deplin proiectele extraordinare prin care Laureus schimba vietile tinerilor. Impreuna cu Fundatia Laureus Sport for Good vom oferi, pana in 2016, pentru aproximativ 150.000 de tineri defavorizati din China, o sansa spre dezvoltare si o mai buna perspectiva asupra vietii, prin sport”, a declarat Hubertus Troska, membru al consiliului de administratie al Daimler AG, Greater China.

Mercedes-Benz este unul dintre partenerii fondatori ai Fundatiei Laureus Sport for Good. Sprijinul acordat Fundatiei Laureus Sport for Good este cea mai importanta implicare a Mercedes-Benz in domeniul de responsabilitate sociala corporativa si este extins in toate pietele din intreaga lume. Inca de la infiintarea organizatiei in anul 1999, Mercedes-Benz a sprijinit si promovat la nivel mondial obiectivele si valorile acestui program non-profit, care urmaresc sa imbunatateasca viata copiilor bolnavi sau defavorizati si a tinerilor, prin proiecte sportive sociale. Cu aceasta colaborare, Mercedes-Benz urmareste sa-si extinda si mai mult implicarea in activitatea de sustenabilitate in China, care a inceput inca din 2007.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.