Mercedes-Benz a lansat stafeta de suporter pentru a incuraja inotatorii romani

Mercedes-Benz Romania este din nou alaturi de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM) in organizarea Campionatelor Internationale de Inot ale Romaniei, punand la dispozitia organizatorilor suport logistic, cat si sustinere emotionala in atingerea obiectivelor de calificare la Jocurile Olimpice de Vara de la Rio.Campionatele Internationale de Inot ale Romaniei, ce se desfasoara in perioada 25-29 mai la Complexul Olimpic de Natatie „Anatol Grintescu” din incinta Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, reprezinta ultima sansa pentru stafeta masculina de 4X100m liber de a indeplini baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Philipp Hagenburger, CEO si Presedinte Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger CarsSuntem bucurosi ca parteneriatul cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern ne da inca o data ocazia sa fim alaturi de sportivii acestei tari, iar ceea ce ne aduce impreuna este faptul ca avem aceeasi destinatie – locul 1. Am lansat romanilor provocarea de a sustine miza sportivilor de la stafeta de 4x100m liber si speram ca de ambele parti – atat a suporterilor, cat si a inotatorilor, sa avem stafeta castigatoare”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO si Presedinte Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars.

La cea de-a doua editie a Campionatelor Internationale de Inot de la Bucuresti vor participa sportivi din zece tari, numarul acestora fiind in crestere in raport cu listele de start de anul trecut. FRNPM participa in cadrul acestei competitii cu loturile nationale de seniori si juniori ale tarii noastre.

Cu scoMercedes - Camelia Potec si Andreea Escapul de a incuraja echipa masculina de stafeta 4x100m liber in lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an, Mercedes-Benz Romania si FRNPM au realizat un material video, lansand stafeta de suporter catre toti romanii.
Camelia Potec, Andreea Esca, Vlad Petreanu, Andi Moisescu si bloggerii Cristian China Birta si Radu Dumitru au deschis cursa mesajelor de sustinere pentru inotatorii nostri intr-un material video dedicat acestora.

Materialul video este disponibil pe pagina oficiala de Facebook Mercedes-Benz Romania

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern se afla in al treilea an de desfasurare. La inceputul anului 2014, Mercedes-Benz Romania a incheiat trei parteneriate importante cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Tenis si Fundatia Olimpica Romana, punand la dispozitia acestora, ori de cate ori au nevoie, autovehicule Mercedes-Benz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.