Mercedes-Benz a sustinut organizarea a 10.000 de ore de activitati educationale cercetasesti

CuMercedes-Benz - Centenarul Cercetasiei 2013 - 100 de motive  (3) sprijinul Mercedes-Benz Romania, Organizatia Nationala „Cercetasii Romaniei” a dezvoltat , in perioada 2013-2014, numeroase proiecte educationale si civice cu impact national, pentru aproximativ 3.500 de copii si tiMercedes-Benz  & Cercetasii Romaniei  (1)neri. La toate aceste actiuni au participat si 500 de voluntari adulti. Cercetasii Romaniei au organizat in ultimii doi ani 10.000 de ore de activitati educative locale, care au insumat circa 250.000 de ore de voluntariat, in 42 de orase si 12 comune din tara. In 2015 organizatia va deschide oportunitati de educatie in toate judetele din Romania catre inca 5.000 de copii si tineri.

Gabriel Craciun, Corporate PR & Communications Mercedes-Benz Romania„Sa investesti in copii si tineri inseamna sa investesti in viitorul tau si al societatii in care traiesti. Ne-am propus sa sprijinim fiecare cercetaş sa devina un cetaţean cu valori morale puternice, care sa lase o lume mai buna in urma. De cinci ani, ne bucuram de aceasta colaborare frumoasa şi suntem mandri sa susţinem in acţiunile lor mii de tineri din toata ţara, curajoşi şi dornici de cunoaştere. Cercetasii Romaniei si Mercedes-Benz au un sistem comun de valori, in care regasim excelenţa si responsabilitatea”, a declarat Gabriel Craciun, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz Romania.

Mercedes-Benz Romania a sustinut Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei” in calitate de Masina Oficiala, punand la dispozitia participantilor diferite modele de autovehicule (autoturisme, autovehicule comerciale usoare, camioane), pentru ca acestia sa isi desfasoare activitatile in cele mai bune conditii. La fel ca in anii trecuti, in 2014 Mercedes-Benz Romania a sprijinit initiativele educationale de tip cercetasesc, cu ajutorul a doua autovehicule comerciale usoare Vito, un Sprinter, si un Citan. Autovehiculele comerciale usoare Mercedes-Benz alese de cercetaşi sunt variantele optime pentru parcurgerea unor distanţe lungi sau pentru expediţii, pe trasee cat mai variate.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania şi Cercetaşii Romaniei a inceput in 2010, cand autovehiculele Mercedes-Benz i-au sustinut pe Lupisori, Temerari, Exploratori si Seniori in aventurile lor. In 2012, Mercedes-Benz Romania s-a implicat in cea mai mare expeditie cercetaseasca a anului, organizand mai multe momente dedicate, printre care “Capturarea steagului” si Atelierul de Speologie. In 2013, Mercedes-Benz Romania a celebrat alaturi de cercetasi Evenimentul National al Centenarului, la Palatul Mogosoaia. In 2014 Mercedes-Benz Romania a sprijinit Festivalul de Campuri Cercetasesti, fiind prezent cu patru autovehicule pe parcursul a 40 de zile in cele mai inedite locatii de camp: Tara Fagarasului, Muntii Orastiei, Muntii Piatra Craiului, Cristian – Rasnov – Bran, Vaile Hartibaciului din judetul Sibiu.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.