Mercedes-Benz: Masina oficiala a intalnirii de Cupa Davis de la Sibiu

mercedesDAVISMercedes-Benz Romania, cu sprijinul Tiriac Auto, a pus la dispozitia organizatorilor si jucatorilor de tenis de la meciul de Cupa Davis Romania – Israel sase autoturisme. Meciul disputat de echipele Romaniei si Israelului a fost castigat de echipa noastra cu scorul de 5-0.  Mercedes-Benz Romania si Federatia Romana de Tenis au incheiat un parteneriat oficial anul trecut, insa compania germana este un sustinator cu traditie al sportului alb, atat la nivel international, cat si in Romania. mercedesDavis2

Boris Billich, CEO Mercedes-Benz RomaniaVointa de a castiga, dorinta de a reusi, motivatia de a atinge potentialul maxim, acestea sunt cheile care deschid usa excelentei, atat in tenis, cat si in industria auto. Precizie, ritm, putere: elementele fundamentale ale tenisului sunt argumentele asocierii Mercedes-Benz cu acest sport in Romania. Este o onoare sa fim in continuare alaturi de reprezentantii de renume ai tenisului international si in cadrul turneului Cupa Davis”, a declarat Boris Billich, CEO & Presedinte al Mercedes-Benz Romania.

Prima colaborare dintre Mercedes-Benz Romania si Federatia Romana de Tenis a avut loc in anul 2011, in cadrul intalnirii de Cupa Davis Romania – Cehia. In 2012,  Mercedes-Benz Romania a sprijinit turneul feminin BCR Open Romania, iar in 2014 a fost partener la meciul de Cupa Davis Romania – Suedia.

Mercedes-Benz Romania a devenit partener oficial al Federatiei Romane de Tenis in luna martie a anului trecut, cand a incheiat inca doua parteneriate importante si cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern si cu Fundatia Olimpica Romana.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.