Mercedes-Benz Romania a fost alaturi de cercetasi in aventurile lor din Brasov

Mercedes-Benz  & Cercetasii Romaniei 1 (1)Mercedes-Benz Romania a fost alaturi de Exploratori in campul cercetasesc “Sterie Stinghe”, ce a avut loc in localitatea Cristian (judeţul Brasov). Tinerii cercetasi cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani au fost oaspetii Tarii Barsei, unde au descoperit legendele Castelului Bran si ale Cetatii Rasnov, peisajele Cheilor Rasnoavei, frumusetea Parcului National Piatra Craiului si povestile impresionante ale locuitorilor. Mai mult, cercetasii au invatat sa-si faca propria asezare, s-au intrecut in realizarea unor mestesuguri locale si au ajutat comunitatea din Cristian care i-a gazduit. In perioada iulie – septembrie 2014, Mercedes-Benz Mercedes-Benz si Cercetasii Romaniei (Brasov) (5)sprijina Festivalul de Campuri Cercetasesti, ce numara peste 700 de copii si tineri din peste 30 de judete din intreaga tara.

Gabriel Craciun, Corporate PR & Communications Mercedes-Benz Romania„Al cincilea an de colaborare dintre Mercedes-Benz Romania si Cercetasii Romaniei, ca si ceilalti de pana acum, a fost caracterizat de energie, entuziasm si spirit civic. Ne-am propus sa sprijinim fiecare cercetas sa devina un om mai bun, un cetatean cu valori morale puternice, care sa lase o lume mai buna in urma, asa cum sublinia si Gottlieb Daimler: The best of nothing!”, a declarat Gabriel Craciun, Corporate PR Mercedes-Benz Romania.

In aceasta aventura, Mercedes-Benz Romania a oferit Exploratorilor tricouri si esarfe cu insemnele cercetasesti. In plus, a recompensat cu premii cele mai surprinzatoare povesti spuse de tineri in jurul focului de tabara. Apoi, in cea de-a doua zi, tinerii cercetasi au fost invitati in cadrul unui eveniment special in care s-au prezentat rezultatele colaborarii de cinci ani dintre Mercedes-Benz Romania si Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei”. Mai mult, au fost celebrate printr-o expozitie de fotografie si opt personalitati legendare din istoria Mercedes-Benz si cea a Organizatiei Mondiale a Miscarii Scout: Gottlieb Daimler, Carl Benz, Béla Barényi, Emil Jelinek, Paul McCartney, Steven Spielberg, Jacques Chirac si Carl Gustaf al XVI-lea.

Mercedes-Benz este Masina Oficiala a Festivalului de Campuri Cercetasesti. Doua autovehiculele comerciale usoare Mercedes-Benz Vito, un Citan si un Sprinter sunt la dispozitia cercetasilor pe intreaga perioada de desfasurare, pentru a le oferi tot confortul si siguranta necesara in transportul persoanelor si materialelor. Mercedes-Benz Romania isi reconfirma angajamentul de cinci ani fata de Cercetasii Romaniei, punand accent pe siguranta, responsabilitate si grija pentru comunitate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.