Mercedes-Benz Romania a sustinut pentru a patra oara Cercetasii Romaniei

Mercedes-Benz Romania a fost si in acest an, pentru a patra oara consecutiv, partenerul Cercetasilor Romaniei, in calitate de Masina Oficiala a Centenarului Cercetasiei in Romania, celebrand alaturi de acestia 100 de ani de existenta pe plan local. Doua autovehicule comerciale usoare Vito, doua Viano, un Citan si un camion Antos au fost disponibile cercetasilor, pentru un transport sigur si confortabil, atat in activitatile din campurile regionale din luna iulie, cat si la Evenimentul National al Centenarului, desfasurat recent la Mogosoaia. Mai mult, in cadrul evenimentului de la Mogosoaia, Mercedes-Benz Romania a organizat un workshop exclusiv sustinut de Catalin Stefanescu, realizatorul emisiunii „Garantat 100%” de pe TVR 1. Workshop-ul, ce a avut drept subiect „Cultura e cool”, a reunit Cercetasi de toate varstele pe peluza din fata Palatului Mogosoaia. Printr-un discurs plin de exemple si povesti de viata, Catalin Stefanescu le-a prezentat Cercetasilor perspectiva sa asupra culturii si valorilor contemporane. Acestia au intervenit în discutie, curiosi sa afle opiniile lui Catalin Stefanescu referitoare la subiectele de interes pentru ei.

“Cercetasii Romaniei ne impresioneaza de fiecare data prin devotamentul lor fata de mediul inconjurator, respectul pentru comunitatea din care fac parte, spiritul civic si dedicarea cu care se implica in toate actiunile cercetasesti. Am ajuns la al patrulea an al unei colaborari frumoase si suntem mandri sa sustinem in actiunile lor mii de tineri ambitiosi si entuziasti din toata tara si sa regasim in acest proiect valorile specifice filosofiei noastre de brand: excelenta, responsabilitatea si fascinatia”, a declarat Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager Vans, Mercedes-Benz Romania.

In plus, pentru a celebra 100 de ani de existenta a Cercetasiei pe plan local, Mercedes-Benz Romania a pregatit un moment special pentru Cercetasi. Acestia au fost invitati sa impartaseasca cel putin 100 de motive pentru care merita sa fii Cercetas. Ca simbol al sprijinului oferit cercetasilor, autovehiculele puse la dispozitie, Mercedes-Benz Viano si Antos, au devenit autovehicule-manifest, purtand motivele semnate de cercetasi sub forma de stickere. Cele mai puternice motivatii si cele mai originale mesaje au fost rasplatite cu premii speciale din partea Mercedes-Benz Romania.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Cercetasii Romaniei a inceput in 2010, cand autovehiculele Mercedes-Benz i-au sustinut pe Lupisori, Temerari si Exploratori in aventurile lor. Mercedes-Benz Romania incurajeaza spiritul civic, grija pentru protejarea mediului inconjurator si proiectele de integrare in comunitate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.