Mercedes-Benz Romania continua parteneriatul de cinci ani cu Cercetasii Romaniei

Mercedes-Benz & Cercetasii Romaniei (1)Pentru al cincilea an consecutiv, Mercedes-Benz Romania se alatura initiativelor educationale de tip cercetasesc, in calitate de Masina Oficiala, sprijinind Festivalul de Campuri Cercetasesti. Desfasurat in perioada iulie – septembrie 2014, festivalul coordonat de Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei” numara ca prezenta si participare in cadrul campurilor educationale peste 700 de copii si tineri din peste 30 de judete din intreaga tara. Doua autovehiculele comerciale usoare Mercedes-Benz Vito, un Citan si un Sprinter vor fi la dispozitia cercetasilor pe intreaga perioada de desfasurare a festivalului, pentru a le oferi tot confortul si siguranta necesara in transportul Mercedes-Benz & Cercetasii Romaniei (3)persoanelor si materialelor in campurile educationale din aceasta vara. Mercedes-Benz Romania isi reconfirma angajamentul de cinci ani fata de Cercetasii Romaniei, impartasind prioritatea pentru siguranta, responsabilitate si grija pentru comunitate.

Boris Billich, CEO Mercedes-Benz Romania„Cercetasii Romaniei reprezinta un model de urmat in societate pentru oricine, la nivel personal sau ca parte a unei companii, prin devotamentul lor fata de mediul inconjurator, respectul pentru comunitate, spiritul civic si dedicarea cu care acestia pornesc la drum, in toate actiunile intreprinse. De cinci ani, ne bucuram de aceasta colaborare frumoasa si suntem mandri sa sustinem in actiunile lor mii de tineri din toata tara, curajosi si dornici de cunoastere si autodezvoltare, si sa identificam in acest parteneriat valorile brand-ului Mercedes-Benz: excelenta, responsabilitate si fascinatie”, a declara Boris Billich, CEO Mercedes-Benz Romania.

Festivalul de Campuri Cercetasesti a debutat duminica, 27 iulie, prin deschiderea Campului National de Lupisori (adresat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani), derulat in Tara Fagarasului. Aventura cercetasilor continua in campurile nationale traditionale adresate Temerarilor (11-14 ani) si Exploratorilor (15-18 ani). In luna august, la Sibiu, va fi gazduit Campul de arta, mestesuguri si pricepere (18-26 august – Centrul Cercetasesc Nocrich – H.C. Habermann, Sibiu), in timp ce localitatea Cioclovina din Hunedoara va fi spatiul de desfasurare a activitatilor de explorare a Muntilor Orastiei – Campul “Castra Exploratorum” (2-20 august).

Autovehiculele comerciale Mercedes-Benz alese de cercetasi sunt variantele optime pentru parcurgerea unor distante lungi sau pentru expeditii, pe trasee cat mai variate. Autovehiculele Mercedes-Benz asigura o flexibilitate ridicata, robustete si dinamica, la care se adauga siguranta maxima in orice conditii de drum. Mai mult, Mercedes-Benz acorda o atentie deosebita mediului inconjurator, utilizand tehnologii ce pot eficientiza consumul de carburant si reduce emisiile.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Cercetasii Romaniei a inceput in 2010, cand autovehiculele Mercedes-Benz i-au sustinut pe Lupisori, Temerari, Exploratori si Seniori in aventurile lor. In 2012, Mercedes-Benz Romania s-a implicat in cea mai mare expeditie cercetaseasca a anului, organizand mai multe momente dedicate, printre care “Capturarea steagului” si Atelierul de Speologie. In 2013, Mercedes-Benz Romania a celebrat alaturi de cercetasi Evenimentul National al Centenarului, la Palatul Mogosoaia. In cadrul evenimentelor cercetasesti dedicate educatiei nonformale, Mercedes-Benz Romania a sustinut o serie de actiuni speciale si un workshop exclusiv, moderat de Catalin Stefanescu, incurajand tinerii sa se indrepte catre educatie si cultura. Totodata, Mercedes-Benz Romania a testat creativitatea cercetasilor, invitandu-i sa impartaseasca cel putin 100 de motive pentru care merita sa fii cercetas.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.