Mercedes-Benz si Salvati Copiii continua programul educational Mobile Kids

Mercedes-Benz Romania - Mobile Kids  (3)Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, continua initiativa internationala Daimler si organizeaza cea de a patra editie a programului educational Mobile Kids. In perioada 25 mai – 15 iunie 2015, copiii din clasele I-IV din peste zece scoli din Bucuresti vor beneficia de cursuri interactive de informare privind siguranta rutiera. Programul implica o serie de actiuni de educatie rutiera desfasurate atat in scoli, cat si in mediul online. Publicul vizat este cel al copiilor cu varste cuprinse intre sase si zece ani, scopul fiind acela de a-i responsabiliza in trafic si de a adopta un comportament adecvat, atat ca pasageri, cat si ca pietoni. In acest sens, mascota programului, MOKI, Mercedes-Benz Romania - Mobile Kids  (4)este prezenta in salile de curs si ii motiveaza pe copii prin jocuri si materiale educative. Pana in prezent, peste 6000 de copii au fost incurajati sa adopte o atitudine responsabila in trafic.

Boris Billich, CEO Mercedes-Benz RomaniaMercedes-Benz este un promotor al sigurantei rutiere, iar initiativa Mobile Kids a luat nastere tocmai din dorinta de a contribui la formarea unei culturi despre responsabilitatea in trafic. Este important ca cei mici sa fie responsabilizati inca de la varste fragede in ceea ce priveste normele de circultie rutiera, iar programul Mobile Kids vine tocmai in sprijinul copiilor. Inca de la prima editie in Romania rezultatele au fost pozitive, astfel ca ne-am propus ca an de an sa organizam aceasta initiativa in scoli, alaturi de de Organizatia Salvati Copiii si MOKI, mascota programului”, a declarat Boris Billich, CEO Mercedes-Benz Romania.

Din 2013, lectiile de siguranta rutiera sunt disponibile si online pe site-ul www.mercedes-benz.ro/MobileKids. Clipurile au ca subiect actiuni legate de siguranta rutiera prin respectarea regulilor de circulatie, atat ca pasager, cat si ca pieton, purtarea centurii de siguranta. Instalarea unui scaun special in masina, pentru copii, potrivit grupei de varsta este absolut necesara. De asemenea, echiparea corespunzatoare daca se circula cu bicicleta, rolele sau cu alte mijloace.
Mobile Kids face parte din programul global Daimler, de educatie rutiera pentru copii si este implementat de peste 14 ani la nivel international. Liantul si elementul central al campaniilor Mobile Kids sunt, de fiecare data, formatul dinamic si distractiv al lectiilor de siguranta rutiera, adaptate in functie de varsta copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.