Mercury360 si Cosanzeana te invita sa cosi inimi pentru Inima Copiilor

KIT Inimi CusuteMercury360 si Cosanzeana au lansat platforma www.inimicusute.ro,  de unde  poate fi achizitionat un kit de cusut inimi pentru Inima Copiilor.

In acest fel, cei care doresc pot ajuta la extinderea misiunilor medicale la cat mai multi copii internati la sectia de cardiochirurgie pediatrica de la Marie Curie. O inima imperfecta, o brosa de lemn care trebuie cusuta, aceasta fiind o reprezentare metaforica a inimilor copiilor cu afectiuni cardiace.

„Cu un istoric insemnat in zona cauzelor sociale si cu inima deschisa, noi, Mercury360 ne-am alaturat acestei lupte, printr-o donatie ce a acoperit costul catorva operatii. Insa, cateva inseamna prea putin.  Ne-am dorit sa ducem mai departe dorinta de a face bine. Am mers sa vedem copiii la Marie Curie si imediat ce am pasit inauntru, ni s-a strans inima. Atunci am realizat cat de diferita este realitatea noastra, de afara, de realitatea dintre zidurile spitalului. Brusc, hai sa facem bine a devenit putin si s-a transformat in a face mai mult. Asa a aparut kit-ul de cusut inimi pentru inimi,” a declarat Mihaela Bourceanu, Client Service Director, Mercury360.

In Romania, din cei peste 1500 de copii nascuti cu boli cardiace anual, mai putin de jumatate ajung sa fie operati. Asociatia Inima Copiilor ii ajuta pe acesti copii printr-o serie de misiuni medicale in care medicii straini cu expertiza opereaza la Marie Curie alaturi de tinerii colegi romani. Desi se depun toate eforturile, numarul misiunilor este insuficient, iar sute de copii inca se afla pe lista de asteptare.

“170 de copii au fost salvati in 2017 in Sectia de Cardiochirurgie de la Marie Curie pe care am construit-o din donatii. Sute de copii raman pe lista de asteptare. Lista aceasta de nume pare ceva abstract, dar copiii sunt reali, sunt multi si au mare nevoie de noi! Cei care vor cumpara si purta o inima cusuta ne ajuta sa crestem numarul de operatii, sa salvam mai multi copii,” a declarat Alexandru Popa, Presedinte Asociatia Inima Copiilor.

Kit-ul poate fi achizitionat de pe www.inimicusute.ro si intreg profitul rezultat din vanzarile broselor va merge catre Asociatia Inima Copiilor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.