Mesagerii UNICEF cauta donatori printre clientii BRD

UNICEF Romania continua campania stradala de recrutare de donatori lunari, desfasurata in parteneriat cu BRD – Groupe Societe Generale. Pana la sfarsitul anului, echipe de mesageri UNICEF se vor afla in fata unor sucursale BRD din Bucuresti, Constanta si Cluj si vor prezenta clientilor bancii programul “Prietenii UNICEF”. Prin acest program, orice persoana sau firma care are un cont curent deschis la BRD poate sa contribuie cu o donatie lunara la schimbarea vietii copiilor defavorizati din Romania si din intreaga lume. Transferul se va face automat in fiecare luna din contul Prietenului UNICEF in contul  UNICEF, fara niciun comision.

“Prin aceasta abordare personala ne dorim sa crestem gradul de constientizare asupra problemelor si inegalitatilor cu care se confrunta copiii din România si din intreaga lume, invitând clientii BRD sa se alature familiei celor 2 milioane de Prieteni UNICEF din intreaga lume”, spun reprezentantii UNICEF.

Mesagerii UNICEF vor explica potentialilor donatori cum pot ajuta copiii vulnerabili sa creasca sanatosi, sa fie protejati impotriva violentei si abuzului, sa aiba acces la educatie pentru a se putea dezvolta la potentialul lor maxim.

Pentru mai multe informatii, click aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.