METRO a deschis „Piata produselor romanesti”, in cadrul magazinului din Düsseldorf

metro-1-8 In cadrul vizitei in Renania de Nord-Westfalia, Costin Borc –  Ministrul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri –  si Pieter Boone, CEO METRO Cash & Carry International,  au deschis „Piata produselor romanesti”, in cadrul magazinului METRO Düsseldorf, dedicata promovarii produselor romanesti.  Cu aceasta ocazie, METRO a prezentat si programul “De-ale noastre”, o initiativa care sprijina micii antreprenori locali din sectorul agricol pe parcursul intregului proces de productie. Vizand consolidarea relatiilor de afaceri romano-germane, delegatia a participat la Forumul economic Romania-Renania de Nord-Westfalia, organizat de Camera de Comert din Düsseldorf si Ambasada Romaniei, in parteneriat cu Camera de Comert din Duisburg si Camera de Comert Romano-Germanametro-2. In cadrul discutiilor participantii au subliniat avantajele pe care Romania le ofera afacerilor germane si au propus modalitati pentru consolidarea cooperarii in viitor.

La ceremonia din cadrul magazinului, Pieter Boone i-a intampinat pe oaspeti si a vorbit despre aniversarea a 20 de ani de METRO in Romania, fiind primul investitor strain important care a intrat in sectorul comermetro-3cial in 1996. El a subliniat modul in care comerciantii precum METRO contribuie in mod sustenabil la cresterea si dezvoltarea afacerilor producatorilor locali, precum si a economiei locale.

METRO Cash & Carry Romania are un angajament puternic pentru piata de comert din Romania, cu investitii consistente si sustinute de-a lungul anilor, precum si in sustinerea programelor demarate pentru partenerii nostri: producatori locali (prin dezvoltarea continua a programului De-ale noastre), comercianti traditionali (prin sustinerea francizei LaDoiPasi), initiative si afaceri din domeniul HoReCa (dezvoltarea continua a programelor de pregatire din cadrul Academiei de Gastronomie METRO).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.