METRO a lansat programul METRO Fresh Force pentru studenti

METRO Cash & Carry Romania a lansat campania “Metro Fresh Force – Investim in performanta, investim in viitorul tau”. Prin intermediul acesteia, pe tot parcursul lunii martie, compania ofera studentilor si absolventilor de studii superioare cu profil Horticultura, Piscicultura, Medicina Veterinara si Industrie Alimentara, oportunitatea de a-si  incepe cariera, sub indrumarea unor profesionisti.  Campania se adreseaza tinerilor care sunt  deschisi catre nou, care au spirit practic si  foarte bune abilitati de comunicare.

“Proiectul presupune integrarea in cadrul echipei METRO a unor studenti sau absolventi care-si doresc dezvoltarea unei cariere solide in comert, in domeniul Produselor Alimentare Ultra-Proaspete, respectiv: carne, peste,  fructe si legume. Tinerii care se inscriu in proiect pot fi selectat sa ocupe pozitia de Manager in Training”, spun reprezentantii METRO Cash & Carry Romania.

Experienta tinerilor la METRO va debuta cu un plan de dezvoltare sustinut, sub indrumarea unui tutore. Cei  selectati vor fi inclusi in program in cadrul magazinelor Metro din Bucuresti, Brasov,  Constanta, Ploiesti si Timisoara.

Pentru mai multe detalii, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.