METRO Cash & Carry Romania si BCR au dat cecuri-cadou celor mai tinere 29 de Mici Antreprenoare

Micile Antreprenoare_KVMETRO Cash & Carry Romania, in parteneriat cu BCR, a inmanat cecurile-cadou celor 29 de fetite nascute in Bucuresti, pe 8 martie 2019. Cecul-cadou este asociat unui cont bancar, pe care fetitele il vor putea accesa pentru a-si indeplini orice vis, dupa implinirea varstei de 18 ani. Scopul campaniei Micile Antreprenoare este de a oferi femeilor un sprijin real in demararea propriilor lor afaceri.

zara-metro-csrmedia„Prin aceasta campanie, pe langa a sustine antreprenoriatul feminin, ne dorim sa atragem atentia asupra unei concluzii importante a Studiului International METRO privind Afacerile Independente: In Romania, exista inca prea multe obstacole care le impiedica pe femei sa isi puna in aplicare ideile de afaceri, cel mai important fiind lipsa sustinerii financiare”, a declarat Marina Zara, Head of Marketing and Communications METRO Cash & Carry Romania.

Anais-Maria este una dintre cele 29 de mici antreprenoare. La fel ca in cazul celorlalte familii, parintii ei au participat la evenimentul special organizat de METRO Cash & Carry Romania.

„Pe 8 martie am primit doua dintre cele mai frumoase cadouri din viata mea – primul a fost fetita noastra Anais-Maria, care a venit pe lume in acea zi  si al doilea a fost acest cec-cadou.  Ne-a emotionat puternic campania METRO, care i-a dat aripi fetitei noastre si care a demonstrat ca visele pot deveni realitate”, explica mama fetitei, Ancuta Barboi. Fiica sa, Anais-Maria, s-a nascut la Maternitatea Polizu din Bucuresti, in dimineata zilei de 8 martie a acestui an.

Ionut Stanimir BCR“Cele 29 de fetite nascute pe 8 martie reprezinta Romania de maine. Indiferent care vor fi alegerile lor in viata, fie ca vor opta pentru antreprenoriat sau alte cai prin care sa-si obtina indepedenta financiara, suntem mandri ca le putem sustine.
Si ca putem contribui, catusi de putin, la un viitor mai bun pentru ele”, a declarat Ionut Stanimir, Director de Marketing si Comunicare Banca Comerciala Romana.


Campania Micile Antreprenoare continua seria initiativelor demarate cu ocazia evenimentului Ziua Afacerii Tale si dedicate sustinerii antreprenorilor romani si a afacerilor independente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.