Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Metropolitan Life aloca 1 milion de lei pentru sprijinirea eforturilor de combatere a coronavirusului

Metropolitan - Doneaza pentru linia intaiMetropolitan Life sustine campania „Doneaza pentru linia intai” si aloca 1 milion de lei pentru a veni in sprijinul medicilor, cadrelor militare si politistilor care lupta in prima linie impotriva epidemiei de coronavirus COVID-19, in Romania.

Platforma „Doneaza pentru linia intai”, o initiativa Banca Transilvania, Mobexpert, BitDifender si eMAG, la care Metropolitan Life se alatura ca partener, reprezinta una dintre cele mai ample linii de donatii din Romania.

Pana in prezent, donatiile cumuleaza aproape 7 milioane lei, cu implicarea a peste 1.100 de companii si a peste 20.000 de persoane fizice.

Necesarul de produse este centralizat saptamanal de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU) in colaborare cu Ministerul Sanatatii si are in vedere necesitatile de baza pentru cei expusi direct riscului de infectare. Astfel, 350.000 de masti N95 (FFP2) cu grad ridicat de protectie au fost donate medicilor din spitale. De asemenea, peste 5 milioane de masti de protectie cu trei pliuri au fost distribuite catre medici de familie, politisti, jandarmi si militari prin intermediul Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

In special acum, protectia ramane elementul definitoriul al ADN-ului nostru. Grija fata de oameni si dorinta de a-i proteja sunt esentiale pentru intreaga activitate Metropolitan Life, iar in fata provocarii create de pandemia coronavirus asupra comunitatii, este datoria noastra sa fim alaturi de cei care au nevoie. Impreuna cu partenerii de incredere de la eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert si BitDefender, ne dorim sa oferim sprijin eroilor din linia intai care depun eforturi imense pentru noi toti. Desi izolati, suntem mai uniti ca niciodata in lupta noastra pentru viata.”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

In continuare, este nevoie de donatii pentru a-i proteja pe cei din linia intai care sunt zilnic expusi riscului de contractare a coronavirusului COVID-19. Donatiile se pot face online sau prin transfer bancar, pe www.emag.ro/doneaza. Totodata, informatii despre sumele donate, produsele si pretul lor, precum si despre beneficiarii catre care au fost distribuite, sunt centralizate in timp real si facute publice direct pe platforma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...