CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Metropolitan Life alocă 100.000 de euro pentru a veni în ajutorul copiilor născuți prematur

Metropolitan Life donează suma de 100.000 de euro pentru achiziționarea a 38 de echipamente și aparatură medicală de ultimă generație pentru secția de neonatologie a Spitalului Filantropia.
Proiectul „Alături din prima clipă”, derulat de Fundația United Way România în parteneriat cu Metropolitan Life, sprijină lupta pentru viață a nou-născuților prematur prin echiparea Spitalului Clinic Filantropia cu cele mai noi tehnologii esențiale de care vor beneficia anual, timp de aproximativ 10 ani, 5.000 de bebeluși, dintre care aproximativ 400 prematuri și mulți alții cu patologii complexe.

Între acestea se regăsesc masa de resuscitare Life Start, care va ajuta nou-născuții ce au nevoie de resuscitare în primele minute de viață, ventilatorul neonatal NB350, care va oferi suport respirator neinvaziv de încredere, bilirubinometrul transcutanat, aparatul profesional de screening audio utilizat pentru toți nou-născuții din Maternitatea Filantropia, pompe volumetrice, debitmetre pentru administrarea fluxului de oxigen și dispozitivele pentru evidențierea vaselor sanguine. 

În plus, Metropolitan Life este alături de mamele care dau naștere în perioada 8-10 martie 2024 în cadrul acestei instituții medicale, oferind gratuit și o asigurare de sănătate pe durata primului an. La aniversarea celor 25 de ani pe piața locală, compania dorește să celebreze împreună de cele care dau viață, oferindu-le protecție financiară la începutul acestei noi călătorii alături de cei mici.

„Această donație reprezintă angajamentul nostru de a sprijini micii luptători, asigurându-le accesul la asistență medicală specializată. Cei 25 de ani de expertiză în piața locală a asigurărilor de viață sunt marcați de responsabilitate și implicare în comunitate, valori de bază ale Metropolitan Life. Atenția noastră se îndreaptă către îmbunătățirea vieților oamenilor prin protecție financiară în cazul unui eveniment neprevăzut. În plus, suntem onorați să le putem fi alături din prima clipă familiilor care se confruntă cu probleme complexe ce îi afectează pe nou-născuți și să contribuim la un viitor mai încrezător”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Spitalul Filantropia, unitate aflată în subordinea Primăriei Municipiului București prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, este cea mai veche clinică de obstetrică și ginecologie din România, ce oferă servicii medicale complexe, de la medicină materno-fetală, la genetică umană de înaltă competență profesională. Secția de Neonatologie a Spitalului Filantropia are 62 de locuri distribuite în trei compartimente – de terapie intensivă neonatală, de prematuri și de nou-născuți normoponderali. Echipa de medici specialiști îngrijește anual aproximativ 400 de nou-născuți prematur și mulți alți nou-născuți cu patologii complexe, care au acum acces și la noi echipamente de ultimă generație.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.