MIRA TELECOM a desemnat castigatorii burselor de excelenta

Compania Mira Telecom a desemnat castigatorii celor trei burse anuale, in valoare de 2.000 euro fiecare, pentru anul universitar 2012 – 2013. Cei trei castigatori – studentii Paul Urziceanu, Andrei Radu si Monica Dragan – au fost selectati dintre participantii la programul de internship in cadrul proiectului “NanoProgramming – controlling a system for atomic and nanoscale manipulation”, realizat in colaborare cu Center for Surface Science and Nanotechnology al Universitatii Politehnice Bucuresti. Ei au dovedit, dincolo de rezultatele tehnice concrete, creativitate si inovatie in abordare, o reala pasiune pentru cercetare, capacitatea de a lucra in echipa, bazata pe solide cunostinte individuale.

”Suntem mandri sa sustinem inca o data excelenta in randul tinerilor cercetatori din Romania. Misiunea Mira Telecom nu se rezuma doar la inscrierea Romaniei in randul tarilor ce integreaza si dezvolta tehnologie de ultima ora, ci, este prioritara in mod egal pentru noi dezvoltarea unei comunitati stiintifice tinere, formata in spiritul performantei si competitiei”, a declarat Stelian Ilie, Presedintele MIRA TELECOM.

Programul de internship in cadrul proiectului “NanoProgramming – controlling a system for atomic and nanoscale manipulation” a fost derulat sub indrumarea d-lui Prof. Dr.rer.nat. Marius Enachescu, Director General al CSSNT si coordonat tehnic de catre Andrei Floroiu, Software Architect din partea Mira Telecom, in perioada 20 martie – 15 iulie 2012.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.