Mira Telecom a prelungit termenul de inscriere pentru bursele de excelenta

La cererea participantilor, Mira Telecom a prelungit cu o saptamana termenul de inscriere in programul-pilot „Mira Telecom Student – Programming the future”. Proiectul vizeaza un internship platit si un concurs pentru trei burse de excelenta acordate studentilor de la Politehnica pe o durata de un an.

Astfel, cei interesați pot aplica la acest program  pana la data de 13 martie 2012 (insclusiv).  Programul de internship si bursele de excelenta sunt adresate studentilor in anii II – IV sau masteranzilor in primul an ai Facultatilor de Automatica si Calculatoare sau Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Bucuresti.

„Candidatul ideal trebuie sa dovedeasca, dincolo de rezultatele academice, creativitate si inovatie in abordare, o reala pasiune pentru cercetare, sa fie capabil sa lucreze in echipa dar si individual si sa aiba calitati de lider. Consideram acest proiect drept o investitie in viitorul cercetarii din Romania, un domeniu esential in activitatea noastra, dar si ca pe o initiativa de formare profesionala a tinerilor studenti. Acest tip de parteneriat intre companii private si sistemul universitar s-a dovedit la nivel international un excelent generator de performanta profesionala si academica. Speram ca initiativa noastra sa fie un prim precedent in acest domeniu”, a declarat Stelian Ilie,  presedinte Mira Telecom.

Cele trei burse anuale, in valoare de 2.000 de euro fiecare, vor fi acordate pentru anul universitar 2012 – 2013. Castigatorii burselor vor fi selectati dintre participantii la programul de internship. Programul  se va desfasura intre 20 martie – 30 iunie 2012, fiecare intern fiind  retribuit individual lunar cu suma de 1.000 de lei.

Programul este realizat in parteneriat cu Center for Surface Science and Nanotechnology, Universitatea Politehnica Bucuresti.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.