Mira Telecom provoaca la joaca elevii din Colegiul Cantemir Voda

Mira Telecom sponsorizeaza concursul de creatie si implementare de jocuri interactive in format Flash: „Mira Telecom te provoaca – Castiga in Joaca!”, lansat in parteneriat cu Colegiul National Cantemir Voda si firma WitchHut. Tema propusa elevilor se numeste „Puzzle”. Sunt eligibili pentru concurs elevii Colegiului National Cantemir Voda, specializarea matematica – informatica, indiferent de anul de studiu. Trei elevi departajati pe criterii tehnice si de creativitate in urma concursului, vor primi din partea Mira Telecom echipamente IT&C.

“Scopul acestui parteneriat este de a stimula creativitatea elevilor si de a dezvolta o relatie de colaborare permanenta atât cu elevii cât si cu profesorii de la Colegiul Cantemir Voda. Pe termen lung dorim sa investim in cei mai buni dintre ei, pasionati  de informatica si interesati in mod real de cariera, sa-i atragem in proiecte interesante, in special pe parte de cercetare si dezvoltare, domeniu de baza al activitatii noastre. Pentru viitor sustinem demersul liceului de a infiinta un centru de excelenta care sa dezvolte asemenea proiecte. Investitia in cercetare si in tinerii cu potential reprezinta o preocupare constanta pentru compania noastra”, a declarat Stelian Ilie, Presedintele Mira Telecom.

Parteneriatul cu Colegiul National Cantemir Voda este parte a programului „Mira Telecom Student – Programming the future”, dedicat promovarii si sustinerii tinerilor cu rezultate remarcabile.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.