MOL a dat startul competitiei Freshhh, adresata studentilor interesati de industria de petrol si gaze

Mol Freshhh_imagine 2Grupul MOL a dat startul inscrierilor in competitia online international – Freshhh 2017. Lansata pentru al unsprezecelea an consecutiv, aceasta initiativa permite studentilor de top interesati de industria de petrol & gaze sa participe la o competitie internationala si sa concureze pentru premii interesante.

In cadrul competitiei, echipe de studenti alcatuite din 3 membri gestioneaza o companie petroliera integrata. In cadrul competitiei, participantii trebuie sa ia decizii privind dezvoltarea unor proiecte de explorare si productie de hidrocarburi, sa construiasca o rafinarie si sa realizeze cel mai bun portofoliu de produse. In plus, studentii vor avea posibilitatea sa stabileasca o strategie pentru  dezvoltarea activitatilor de retail si sa decida asupra investitiilor si extinderii retelei. In ultimii ani, competitia a atras mai bine de 25.000 de studenti din peste 70 de tari. Multi dintre participantii la editiile anterioare au avut ocazia sa isi inceapa cariera profesionala in cadrul grupului MOL, prin intermediul programului de recrutare si dezvoltare – Growww.

Zdravka Demeter Bubalo, Vicepresedinte pentru Resurse Umane al Grupului MOLAvand in vedere strategia MOL 2030, care este foarte ambitioasa in identificarea si crearea de noi oportunitati de afaceri, atragerea oamenilor tineri, din medii diverse si foarte talentati devine esentiala pentru ca MOL sa reuseasca in transformarea sa industriala, orientata cu precadere spre inovatie.  Programele noastre, printre care Freshhh si Growww, au devenit o pepiniera de tinere talente inteFreshhhh_MOL Grouprnationale si reprezinta o investitie pentru succesul companiei. Astfel, programul Freshhh a oferit nenumarate oportunitati de cariera in cadrul MOL pentru multi finalisti si, prin urmare, ii incurajez pe toti cei interesati de aceasta industrie complexa sa raspunda provocarii lansate de noi si sa aplice pentru inscrierea in concurs”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepresedinte pentru Resurse Umane in cadrul Grupului MOL.

Concursul Freshhh este format din trei etape. La inceput, participantii vor trece printr-un proces de calificare online, cand vor avea la dispozitie in jur de doua saptamani pentru a pune bazele unei corporatii petroliere si pentru a lua decizii de afaceri zilnice cu privire la operatiunile de explorare si productie, downstream, petrochimie si retail. In etapa urmatoare, cele mai bune 40 de echipe se vor califica in semifinale, unde participantii vor trece prin teste profesionale si de studii de caz. Aceasta etapa va fi urmata de un eveniment care se va desfasura la Budapesta in ianuarie 2018 in timpul caruia  cele mai bune 8 echipe vor concura pentru premiile finale. Cele mai bune trei echipe, desemnate finaliste, vor castiga premii in valoare totala de 25.000 de euro. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 3 noiembrie.

Competitia permite tinerilor talentati nu numai sa-si demonstreze cunostintele despre tehnologiile conexe, ci si sa ia deciziile strategice care ar asigura cea mai mare marja de profit in cazul unei companii de petrol & gaze. De asemenea, Freshhh reprezinta o modalitate de a capta interesul studentilor pentru o cariera in domeniul petrol & gaze si de a ii incuraja sa lucreze intr-una dintre cele mai atractive companii din regiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.