MOL colecteaza baterii uzate si deseuri electrice mici in 210 statii din toata tara

benzinarie MOL_1MOL Romania a devenit Suporter al Patrulei de Reciclare – programul national de educatie de mediu care promoveaza colectarea selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), ca gest responsabil fata de mediul inconjurator.

Astfel, MOL a creat puncte de colectare a bateriilor uzate si deseurilor electrice mici in 210 statii din tara pentru a sustine copiii si profesorii voluntari in initiativa de mobilizare a populatiei sa colecteze responsabil acest tip de deseuri.

In statiile MOL se pot aduce baterii si acumulatori portabili, becuri economice, deseuri electrice de mici dimensiuni. Mai mult, angajatii MOL sunt implicati si ei in program.

Prin participarea la acest program, vom colecta si recicla baterii, atat in birourile si sediile MOL Romania, cat si in statiile noastre. Angajatii vor avea cutii mici in care vor colecta bateriile iar, atunci cand vor avea nevoie sa se debaraseze de aparatele electrice inutile de acasa, vor apela la TelVerde 0800 444 800.  Ne bucuram ca ne putem alatura si noi Patrulei de Reciclare si ca deseurile predate de noi se vor adauga la rezultatele voluntarilor din scolile din toata tara. Intentionam sa dam, astfel, un exemplu de responsabilitate si solidaritate care sustine un mesaj ecologic important si contribuie la un viitor mai bun, intr-un mediu mai curat”,  declara reprezentantii MOL Romania.

Prin acest gest amplu de responsabilitate corporativa fata de mediu, MOL devine unul dintre Suporterii de top ai Patrulei de Reciclare si contribuie la efortul substantial de a creste cota Romaniei la colectarea deseurilor electrice si de a ne apropia de angajamentele pe care le avem de indeplinit ca membri ai Uniunii Europene.

Parteneriatul cu MOL Romania ajuta Patrula sa se apropie de un nou record – 5.000.000 kg de deseuri electrice trimise la reciclare de la inceputul programului, in 2011 dar si de obiectivul editiei – sa contribuie la colectarea a cel putin 100g DEEE /locuitor. Este obiectivul pe care Patrula de Reciclare si l-a stabilit la aceasta editie, care a coincis cu Centenarul – 100g DEEE la 100 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.