MOL Romania: 100 de angajati au voluntariat pentru Fundatia Sfantul Francisc

Aproape 100 de angajati ai MOL Romania au amenajat curtea casei Fundatiei Sfantul Francisc din Sansimion, judetul Harghita. In acest colegiu cu profil agricol si de agroturism vor locui, pentru inceput, 25 copii orfani sau abandonati, cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani. Se estimeaza ca in urmatorii trei ani numarul copiilor va ajunge la 80. Lucrarile de amenajare au presupus construirea si vopsirea unui sopron nou, aprovizionarea cu lemne pentru iarna, igienizarea generala a curtii, construirea elementelor pentru pista de echitatie, vopsirea paturilor, curatirea surei. Toate uneltele si materialele au fost furnizate de MOL Romania, iar voluntarii au lucrat sub indrumarea unui mester tamplar.

“Echipa MOL Romania prin entuziasm, proactivitate, bunavointa si dorinta de a ajuta ne-a adus energia solidaritatii dintre oameni. Suntem indatorati si le multumim din tot sufletul, in numele Fundatiei Sfantul Francisc, pentru aceasta colaborare si pentru ca impreuna putem sa ii facem fericiti pe copii,” a afirmat Tibor Kolozsvári, administratorul colegiului.

Colegiul deruleaza un proiect propriu de mediere a unor competente si cunostinte in domeniu, activitatea fiind specializata pe intretinerea si ingrijirea cailor de curse.

In ultimii ani, angajatii MOL Romania au mai lucrat in regim de voluntariat pentru amenajari in diverse case de copii ale Fundatiei Sfantul Francisc, la Deva, Tusnad, Rimetea si Lazarea. Cea mai recenta lucrare a fost amenajarea locului de joaca de la casa de copii Sfantul Francisc din Gheorgheni, Harghita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.