MOL Romania: 40 de tineri primesc finantare pentru obtinerea permisului de conducere

Ad_Permis_pt_viitor_ro kMOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au anuntat beneficiarii celei de-a treia editii a programului Permis pentru viitor. Astfel, in cadrul acestei editii, vor fi acoperite costurile pe care le implica obtinerea permisului de conducere (cursurile scolii de soferi si taxele adiacente) pentru 40 de tineri proveniti din medii defavorizate.

Sprijinul se acorda tinerilor fara posibilitati materiale, pentru care detinerea permisului reprezinta o conditie sau un avantaj in obtinerea unui loc de munca sau poate constitui un instrument benefic in indeplinirea atributiilor de serviciu in cazul celor deja angajati.

La editia a treia a programului s-au inscris 88 de tineri din 17 de judete, care au solicitat finantare pentru acoperirea cheltuielilor aferente obtinerii permisului de conducere categoria B, C, CE si tractoare agricole.

Fondurile alocate pentru aceasta editie a Programului sunt de 75.000 lei.

Beneficiarii au fost selectati in urma jurizarii proiectelor depuse, tinand cont de situatia materiala, de scrisoarea de motivare personala si de recomandarile prezentate. In unele cazuri s-au realizat interviuri atat cu candidatii cat si cu persoanele sau reprezentantii institutiilor si organizatiilor care i-au recomandat pentru obtinerea finantarii.

András_Imre_director_executiv_al_Fundatiei_Pentru_ComunitateCurand vom pune resursele financiare la dispozitia celor 40 de noi beneficiari, astfel  in cursul lunii martie vor putea sa se inscrie la scoala de soferi, sa inceapa cursurile si sa se prezinte la examen spre sfarsitul verii. Experienta celor care au obtinut permisul de conducere in cadrul celor doua editii anterioare a programului ne arata importanta motivatiei personale si a sustinerii din partea unor persoane responsabile din comunitatea lor. Recomandam aceste aspecte si celor care n-au obtinut finantare la aceasta editie, avand in vedere ca in noiembrie vom lansa editia a patra”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundatiei Pentru Comunitate.

Beneficiarii acestei editii a programului Permis pentru viitor sunt din judetele Bacau, Bihor, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Harghita, Iasi, Mures, Prahova, Salaj, Satu Mare, Timis.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.