Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

MOL Romania: 40 de tineri primesc finantare pentru obtinerea permisului de conducere

Ad_Permis_pt_viitor_ro kMOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au anuntat beneficiarii celei de-a treia editii a programului Permis pentru viitor. Astfel, in cadrul acestei editii, vor fi acoperite costurile pe care le implica obtinerea permisului de conducere (cursurile scolii de soferi si taxele adiacente) pentru 40 de tineri proveniti din medii defavorizate.

Sprijinul se acorda tinerilor fara posibilitati materiale, pentru care detinerea permisului reprezinta o conditie sau un avantaj in obtinerea unui loc de munca sau poate constitui un instrument benefic in indeplinirea atributiilor de serviciu in cazul celor deja angajati.

La editia a treia a programului s-au inscris 88 de tineri din 17 de judete, care au solicitat finantare pentru acoperirea cheltuielilor aferente obtinerii permisului de conducere categoria B, C, CE si tractoare agricole.

Fondurile alocate pentru aceasta editie a Programului sunt de 75.000 lei.

Beneficiarii au fost selectati in urma jurizarii proiectelor depuse, tinand cont de situatia materiala, de scrisoarea de motivare personala si de recomandarile prezentate. In unele cazuri s-au realizat interviuri atat cu candidatii cat si cu persoanele sau reprezentantii institutiilor si organizatiilor care i-au recomandat pentru obtinerea finantarii.

András_Imre_director_executiv_al_Fundatiei_Pentru_ComunitateCurand vom pune resursele financiare la dispozitia celor 40 de noi beneficiari, astfel  in cursul lunii martie vor putea sa se inscrie la scoala de soferi, sa inceapa cursurile si sa se prezinte la examen spre sfarsitul verii. Experienta celor care au obtinut permisul de conducere in cadrul celor doua editii anterioare a programului ne arata importanta motivatiei personale si a sustinerii din partea unor persoane responsabile din comunitatea lor. Recomandam aceste aspecte si celor care n-au obtinut finantare la aceasta editie, avand in vedere ca in noiembrie vom lansa editia a patra”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundatiei Pentru Comunitate.

Beneficiarii acestei editii a programului Permis pentru viitor sunt din judetele Bacau, Bihor, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Harghita, Iasi, Mures, Prahova, Salaj, Satu Mare, Timis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...